16 Iunie 2020 publicat în Lifestyle 280 share-uri

Eu o să mă las condusă de tine. Cu blândețea ta, cu căldura ta, cu iubirea ta, pe care le reverși asupra mea, nu numai că ne vom sincroniza, dar vom face din dans un spectacol. O să-mi așez capul pe umărul tău și o să-mi lipesc trupul de trupul tău; o să-ți ascult gândurile, inima, liniștea și voi trăi miracolul.

Dragostea e magică. Dacă ne-am lăsa ghidați de ea, nu am mai face greșeli, nu am mai săvârși lucruri inutile. Dragostea nu suie munți pe care nu e nevoie să-i suie, nu străbate mari și țări care nu fac parte din călătoria ei, nu duce bătălii care nu sunt ale ei, nu pleacă urechea la vorbe înveninate, nu mușcă din suflet, nu pune piedici în calea fericirii...ea își continuă mersul. Ne permite să ne oprim din drumul nostru doar pentru a admira frumosul care ne înconjoară, pentru a ne bucura de realizările noastre și pentru a fi recunoscători Divinității pentru darurile primite. Ea ne arată calea dreaptă, fără ocolișuri, fără poticneli, fără teamă.

Universul ne-a vrut împreună, contopind inima ta cu a mea. Ne-a pus zâmbet în priviri, dorința în toți porii, curaj în toată ființa și ne-a invitat la dans.

Foto: By OksanaMatskovich /Shutterstock

Nu ne-a spus dacă e vorba de vreun tango sau vreun vals, nici dacă va fi ușor sau greu. Ne-a înmânat doar invitația. De noi depinde cât de repede prindem ritmul, cum ne sincronizăm, câtă pasiune îi vom pune dansului sau cu câtă bucurie îl vom performa.

Eu o să mă las condusă de tine. Cu blândețea ta, cu căldura ta, cu iubirea ta, pe care le reverși asupra mea, nu numai că ne vom sincroniza, dar vom face din dans un spectacol. O să-mi așez capul pe umărul tău și o să-mi lipesc trupul de trupul tău; o să-ți ascult gândurile, inima, liniștea și voi trăi miracolul. Tu îți vei întinde aripile sufletului, mă vei privi cu gingășie, mă vei cuprinde și mă vei purta spre idealuri înalte. Vom număra zâmbete și stele, vom picta curcubeie în interiorul nostru, ne vom scufunda în mări de bucurii și ne vom îmbăta cu fericire.

De azi: niciun răsărit fără tine alături, niciun apus fără noi împreună!

* Un articol de Diana Stroe 

Foto fr si main: By JennyandCasey /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri