Citate de Brené Brown care ne ajută să ne îmbrățișăm vulnerabilitățile și rușinea și să fim curajoși și autentici

8 Mai 2020 publicat în Lifestyle 15 share-uri

Ceea ce știm contează, dar cine suntem contează mai mult.

“Scopul nostru nu este să negăm povestea, ci să înfruntăm sfârșitul – de a ne ridica mai puternici, de a ne recunoaște propria poveste și a bombăni adevărul până ajunge într-un loc în care putem spune că 'DA, asta s-a întâmplat. Și eu o să aleg care va fi finalul poveștii.”

 “Vulnerabilitatea nu este despre a câștiga sau a pierde. Este despre a avea curajul de a te arăta chiar și atunci când nu poți controla consecințele.”

“Nu putem să ne amorțim emoțiile. Când ne amorțim emoțiile dureroase, le amorțim și pe cele pozitive.”

“Autenticitatea este practica zilnică de a renunța la ceea ce credem că se cuvine să fim, îmbrățișând în schimb cine suntem.”

“A ne îmbrățișa vulnerabilitățile poate fi riscant, dar nu la fel de periculos cum poate fi renunțarea la iubire, la bucurie și la sentimentul de a aparține – experiențele care ne fac cei mai vulnerabili. Doar atunci când vom fi suficient de curajoși încât să explorăm întunericul, vom descoperi puterea infinită a luminii noastre.”

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Beneficii pentru copiii personalului din învățământ; Profesorii au obligaţia de a respecta diversitatea – noi amendamente adoptate în Camera Deputaților
Foto: By bluesquirrel /Shutterstock

“Dacă dai la schimb autenticitatea pentru siguranță, poți să experimentezi următoarele: anxietate, depresie, tulburări de alimentație, dependențe, mânie, vină, resentimente și durere inexplicabilă.”

A năzui în mod sănătos este centrat pe sine: “Cum pot eu să devin mai bun?” Perfecționismul este concentrat pe ceilalți: “Ce vor crede ei?”

“A rămâne vulnerabil este un risc pe care trebuie să ni-l asumăm dacă vrem să experimentăm conexiunea.”

“Cred că ceea ce regretăm cel mai mult este eșecul nostru de a fi curajoși, indiferent că ne referim la curajul de a fi mai buni, la curajul de a ne prezenta drept ceea ce suntem, la curajul de a spune ceea ce simțim, la curajul de a seta limite sau la curajul de a fi buni cu noi înșine. Din acest motiv, regretul poate fi locul de naștere al empatiei.”

Foto fr si main: By bluesquirrel /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri