Nu te scobi in dinti dupa ce mananci, zambeste larg si gratios, razi la glumele lui chiar daca nu te gadila nimic, nu-ti permite sa stai aplecata caci sanii trebuie intotdeauna scosi semeti in fata, iar cocoasa nu este deloc estetica si feminina, nu face tu primul pas, nu-l suna imediat dupa prima intalnire, cenzureaza-te, abtine-te, fii altfel, nu oricum. Nu fi cum esti tu de obicei!

Pe langa el, am desprins si eu un adevarat urat din realitate: exista un permanent care pe care in relatiile dintre femei si barbati. Ca si barbatii, si noi femeile stim sa ne prefacem si sa simulam atunci cand vine vorba de cucerire si seductie. Cum pacalesc femeile barbatii, cum pacalesc barbatii femeile, cum ne pacalim unii pe altii si cum ne pacalim pe noi insene? Sunt multe tactici si tehnici de buna maniera, de ipocrizie si de minciuna care mai de care mai maiestre si mai functionabile pentru tine ca femeie. Sunt o groaza de "ce sa faci" si de ''ce sa nu faci'' ca sa cuceresti un barbat si sa-l pastrezi langa tine.

Lui ii place sa agate, iar tie sa faci pe agatata. Niciodata invers. El nu trebuie sa stie sau sa afle ca si tu femeie stii sa vanezi si ca tocmai ti-ai luat pozitia de atac. Lasa-l sa creada ca el este vanatorul si nu uita sa faci pe tipa care nu a fost sagetata. Nu te scobi in dinti dupa ce mananci, zambeste larg si gratios, razi la glumele lui chiar daca nu te gadila nimic, nu te entuziasma prea tare chiar daca iti vine sa topai in sus de fericire, nu-ti permite sa stai aplecata caci sanii trebuie intotdeauna scosi semeti in fata iar cocoasa nu este deloc estetica si feminina, nu face tu primul pas, nu-l suna imediat dupa prima intalnire, cenzureaza-te, abtine-te, fii altfel, nu oricum, nu fi cum esti tu de obicei! Nu-i arata din prima seara ca stii sa faci sex, dar cand o faci sa-l faci sa traiasca experienta sexuala a vietii lui. Neaparat sa ai un orgasm chiar daca nu-l ai. Ai inteles: se poate, da, ca orgasmul se poate simula. Barbatul e orgolios si vrea sa-si stie femeia fericita. Pe sine se vrea potent si viril. Fii si mironosita si pacatoasa! Nu si da! Si asa da, asa nu!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste!

Le-ai facut pe toate? L-ai cucerit? Dar dupa ce l-ai cucerit, nu ai vrea sa-ti iubeasca si cealalta fata si sa arunci pe foc pielea ta cu dubla personalitate? Nu ai vrea de fapt sa te iubeasca pentru ceea ce esti, pentru felul in care esti, nu ai vrea sa-ti iubeasca si defectele, sa te gaseasca atractiva si cand sforai, sa te accepte si neepilata, sa te vada frumoasa si nemachiata fara ca sa-si puna mana la ochi in surprindere neplacuta? Nu ai vrea sa te iubeasca pentru ca nu stie de ce si pentru ca esti minunata asa imperfecta cum esti? Nu ti-ai dori sa te iubeasca un barbat pentru tine insati, iar nu pentru alta femeie, pentru imaginea pe care tu ai proiectat-o?... Daca nu incerci si nu esti tu insati in relatia cu cel pe care il vrei a te iubi, “you'll never know”, vorba filmului de care aminteam :).


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri