Ați auzit sunetul vinului care curge în pahare? Atunci este momentul să apăsați PLAY. Vizionare plăcută!

Ce filme recomandați? Ce rețete pregătim astăzi? Ce cărți sunt în trending? Ce jocuri educative dezvoltați cu cei mici? Acesta sunt doar câteva dintre întrebările pe care ni le punem zilnic în dorința de a diversifica activitățile cu care ne dorim să umplem locul ritmului agitat pe care îl aveam înainte.

AVINCIS nu are răspunsul la toate aceste întrebări, dar vă propune să evadați timp de 6 seri în poveștile celor mai frumoase filme cu și despre lumea vinului. Călătoria imaginară începe prin deschiderea vinului, sugerat de specialiștii cramei pentru fiecare scenariu în parte. Ați auzit sunetul vinului care curge în pahare? Atunci este momentul să apăsați PLAY. Vizionare plăcută!

6 filme despre vin pe care nu trebuie să le ratezi

Sour Grapes

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești! Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

O cronică extraordinară a excesului și neadevărului. Nu atât o poveste despre vin, cât o biografie intrigantă a unui om, „Sour Grapes” este un documentar incredibil care te va lăsa să te întrebi dacă povestea este fapt sau ficțiune. Filmul spune povestea șocantă a falsificatorului de vinuri Rudy Kurniawan, care a generat cea mai șocantă poveste de fraudă din industria vinului.

Uncorked (Destupat)

„Acesta este un film despre tați și fii”, care prezintă copilul ce vrea să se realizeze prin forțele proprii. Un tânăr, Elijah, se simte prins între visul de a deveni maestru-somelier și așteptările tatălui său de a prelua restaurantul familiei. „Uncorked” este un film amuzant, emoționant, o introducere perfectă în lumea vinului pentru toți iubitorii acestui domeniu.

ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine

You Will be My Son (Tu seras mon fils)

O dramă în limba franceză, din țara vinului, care îl prezintă pe Paul de Marseul, prestigios producător de vinuri și proprietar al unui renumit castel și podgorie din Saint-Emilion. Acesta nu vrea ca fiul său, Martin, să preia afacerea familiei. Când Philippe, fiul managerului său, apare la podgorie, Paul are șansa de a-l numi succesorul său, neglijând dorințele propriului său fiu.

Destination Wedding (Nuntă la distanță)

Keanu Reeves, vin și muuuulte replici savuroase. Winona Rider. Și o nuntă pe o podgorie de vis. Iubire. Sarcasm. Aventură. Un film care îți schimbă perspectiva asupra comediilor romantice. Și dacă savurezi și un pahar de Cuvée Alexis de la Avincis, finalul înțepător este garantat.

Wine County (E vina vinului)

Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

Prietene de-o viață se întâlnesc la o aniversare udată din plin cu vin în Napa Valley, dar weekendul lor plănuit cu minuțiozitate se dovedește a fi altceva decât s-au așteptat. 

A good year (Un an bun)

Chiar dacă nu sunteți fani comedii romantice, nu aveți cum să nu urmăriți cu sufletul la gură acest film, perfect pentru iubitorii regiunii Provence, dar și pentru fanele Russell Crowe. Max (Russell) devine moștenitorul domeniului viticol al unchiului său, în Provence, unde acesta trăise timp de 30 de ani. Astfel începe povestea, care îi arată personajului principal că „viața merită trăită”.

Foto fr si main: By Shaiith /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri