8 Aprilie 2020 publicat în Lifestyle 43 share-uri

5 lucruri pe care să ți le amintești ori de câte ori te simți copleșită de viață, evenimente, circumstanțe sau greutăți căci te vor ajuta să îți schimbi starea de spirit...

Amintește-ți că... 

1. Poate că într-o clipită, preț de câteva minute sau ceasuri, de-a lungul a mai multor zile sau săptămâni sau chiar luni, poate chiar pe parcursul mai multor ani, dar totul se schimbă. Și se va schimba căci schimbarea este legea firească a lucrurilor. Așa cum vine va și trece, iar apoi va veni altceva și acel altceva va trece și el. Și va apărea încă ceva. Și noi tot acolo vom fi încercând să aducem lucrurile la un echilibru. Este important să ne ancorăm puternic în pământ și în noi înșine, dar să fim flexibili ca trestiile și cristalini ca apa și să ne lăsăm duși de fluxul schimbării în locul în care suntem destinați să ajungem.  

Foto: By GlebSStock /Shutterstock

2. Ceea ce avem cu adevărat în mâinile noastre este prezentul, momentul de ACUM. Trecutul îl ducem în sufletele noastre. Bun sau rău, nu poate fi schimbat. Lăsăm în urmă ce e rău, ne inspirăm din ce e bun și din toate învățăm câte puțin. El ne inspiră și ne învață ce să facem mai bine acum, iar viitorul îl construim în mintea noastră și acționând pas cu pas în prezent. Cu cât plantăm mai multe gânduri pozitive și bune în prezent, încărcate de dragoste și dublate de acțiuni pozitive, cu atât mai frumos ni se va contura viitorul.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești!

3. Și dacă tot avem prezentul, să îl trăim din plin, cum putem mai bine. Nu, nu trebuie să facem lucruri extravagante sau scumpe ca să ne simțim vii și să ne bucurăm de viață. Nu e atât de complicat pe cât pare să îți faci călătoria frumoasă. De fapt, minunile cele mai mari sunt în lucrurile cele mai simple și mici. Bucurați-vă de răsăritul și de apusul de zi cu zi. De gustul unui ceai într-o zi de iarnă sau de cel al unei limonade vara. De minunile rozalii agățate primăvara de crengile copacilor, de explozia de verde. De mirosul de căpșuni sau pepene roșu.

Dacă puteți admira steluțele seara, vă puteți considera cu adevărat norocoși. Dacă persoana iubită va zâmbește dimineața, zâmbiți-i înapoi. Aveți credință și recunoștință, mulțumiți și rugați-vă. Spuneți “te iubesc” cât puteți de des, cu unica condiție să fie din inimă. Îmbrățișați și oferiți cu sinceritate și autenticitate. Fericirea e mai simplă decât hățisurile în care o căutăm noi.

MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023

4. Dacă simți că nu mai poți, amintește-ți cât de mult ai putut și înainte și de fiecare dată când ai simțit că ajungi la capătul puterilor. Ești mult mai puternic (a) decât poate o conștientizezi. Nu ne naștem puternici, dar devenim. Cu fiecare clipă în care nu renunți și îi convingi și pe alții să zâmbească și să meargă mai departe, devii mai puternică.

 Gândește-te la bunicii și părinții tăi care au trecut prin momente foarte grele de-a lungul vieții (războaie, foamete, lipsuri, comunism) cum nu s-au dat niciodată bătuți. Adu-ți aminte că, în ciuda faptului că au fost foarte încercați de viață și circumstanțe, nu și-au pierdut niciodată acea gingășie sufletească și bunătate. Ei vedeau lumea tot în roz și mai mult bine în jur decât rău.

Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan

5. Și apropo de bunătate, da, oamenii sunt mai mult buni decât răi. Doar că unii uită sau se lasă învinși de greutățile vieții și se amărăsc, unii uită de ei înșiși și de adevărata lor natură interioară și se lasă învinși de egoism. Oamenii răi sunt oameni care și-au capitulate armele în fața vieții în ciuda faptului că poate, în plan material, par niște învingători.

Iubiți-i deopotrivă și fiți buni cu toată lumea deopotrivă. Chiar și oamenii răi, cu cât sunt mai iubiți, cu atât mai buni devin și vor caută o ocazie pentru a se întoarce la binele existent în ei din naștere. Să fii bun cu ceilalți, dar și cu tine înseamnă să te iubești, să te respecți și să te indumnezeiesti. Iubirea vindecă și este cel mai bun medicament.

5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta 5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare

Foto fr si main: By Butsaya /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri