Ama Fashion iti propune o toamna cu o vestimentatie intr-un MARE stil! Vei fi admirata la fiecare pas pentru eleganta si originalitatea pe care o emana tinutele tale.

Este inevitabil sa nu te indragostesti de Paltonul Alb din lana (se poate purta cu accesorii in contrast si (esarfa alb negru ).

Pardesiu in carouri

Modelul office cu influente britanice de la Ama Fashion ne duc cu gandul la aerul Londonez tomnatec, rece dar si plin de o melancolie aparte care aduce relaxarea , oglinda perfecta este pardesiul in carouri care te ajuta sa fii in pas cu moda si sa arati mai tanara ca niciodata.

Pardesiu roz

Nuanta delicata, de roz prafuit subliniaza latura feminina, pardesiul are sub bust un cordon gros care sa puna in evidenta sanii si accesorii negre care sa contrasteze cu nuanta de baza. Modelul se potriveste la o tinuta eleganta, fie fusta sau pantalon, de preferat negre.

Palton rosu

Elegant si foarte sexy, doua caracteristici ale acestui palton care nu trebuie sa-ti lipseasca din garderoba. Ama Fashion te ajuta astfel sa faci fata frigului. Daca vrei sa te faci remarcata, atunci alege un sacou in nuanta de foc, care infierbanta si incita mintea barbatilor.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri