11 Februarie 2020 publicat în Lifestyle 16 share-uri

Atitudinea Tamarei Buciuceanu față de scenă, spectator și profesia de actor, reflectată în următoarele citate, este una pe care o putem adapta cu ușurință în fiecare aspect de viață.

10. Pentru mine însă cuvântul vedetă nu există. Prea mult s-a folosit la televizor şi mie mi se pare totuşi că el are o altă semnificaţie.

11. Bagajul de cunoştinţe ale carierei doreşte şi un rol secundar şi unul mai mic. Încet-încet, precis cel care are talent iese în evidenţă!

12. Fac parte dintr-o familie cu patru generaţii de artişti: sora mea Iulia, solistă la Opera Română, soţul ei, actorul George Constantin, băiatul lor, Mihai Constantin şi eu. Tradiţia merge înainte. 20 de premii de interpretare reprezintă ceva. Este bucuria mea şi înseamnă că nu am muncit degeaba, iar oamenii îşi vor aduce aminte când n-am să mai fiu că am fost şi eu o actriţă în peisajul ăsta mare al teatrului românesc.

13. Ceea ce nu înţelege tineretul nostru de astăzi este că în profesia noastră trebuie să joci şi roluri mici şi episodice şi secundare. Doar aşa înveţi ce înseamnă siguranţa scenei. Nu se poate altfel.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Laptele se ieftinește. Marii retaileri au fost de acord cu scăderea prețului Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

* Un articol de Andreea Billig, autoare a best-seller-ului "I Choose Love: Overcome Your Fears To Attract The Life You Want"

Foto fr si main: By JoseyNZ /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri