10 Februarie 2020 publicat în Lifestyle 9 share-uri

Propune-ți ca anul acesta să te pui pe primul loc și ca fiecare zi să aibă măcar o activitate pentru relaxare, beauty sau pentru a învăța lucruri noi.

Începutul unui nou an poate fi anevoios și marcat de cheltuieli sau de stresul revenirii la muncă după o vacanță prelungită. Ritmul obișnuit trebuie să te regăsească optimistă și entuziasmată pentru surprizele pe care ți le rezervă viitorul. Dacă nu ți-ai propus încă nimic, nu e niciodată prea târziu să-ți faci planuri. Concentrează-te pe ceea ce ți-ai dorit să faci mereu, dar nu ai avut timp, resurse sau energie. Propune-ți ca anul acesta să te pui pe primul loc și ca fiecare zi să aibă măcar o activitate pentru relaxare, beauty sau pentru a învăța lucruri noi. Iată câteva propuneri:

Tratamente de beauty

Multe femei se confruntă la un moment dat în viață cu probleme ale pielii care lasă urme, cu schimbări hormonale care au efecte pe termen lung sau alte afecțiuni care influențează greutatea. Toate acestea pot fi rezolvate în timp, dacă apelezi la ajutor profesionist.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Tratarea celulitei

Celulita apare odată cu acumularea țesutului adipos și este întâlnită atât la femei, cât și la bărbați. Aceasta poate fi mai mult sau mai puțin vizibilă și se localizează, de regulă, în zona coapselor, șoldurilor, feselor, dar și la nivelul abdomenului sau al sânilor. Dacă ai un stil de viață sănătos, faci sport de mai multe ori pe săptămână, dar celulita tot nu îți permite să te simți în largul tău, încearcă un tratament profesionist. O clinică îți poate oferi o diagnosticare corectă și mai multe detalii despre celulita si tratament. Grija față de nevoile tale va avea efecte pozitive pe termen lung.

Tratarea cicatricilor acneice și alte imperfecțiuni ale tenului

Afecțiunile precum sindromul ovarelor polichistice poate crea o problemă de care credeai că ai scăpat în adolescență – acneea. Dacă te-ai confruntat cu episoade acneice în perioada adultă, cel mai probabil poți observa încă urmele lăsate de acestea. Cicatricile apar în urma leziunilor mai adânci, provocate de substanțe infectate la nivelul coșurilor. Chiar dacă pielea încearcă să repare aceste răni prin crearea fibrelor de colagen, multe dintre ele rămân vizibile mult timp după vindecare. Tehnologia modernă, însă, îți oferă posibilitatea să apelezi la tratamente speciale care stimulează regenerarea și te ajută să scapi o dată pentru totdeauna de astfel de probleme. Acestea sunt folosite și în cazurile de hiperpigmentare sau riduri fine.

Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești!

Activități de relaxare

Nu aștepta un motiv special sau o ocazie anume pentru a-ți oferi câteva momente de relaxare. Fie că rezervi o zi de spa împreună cu prietena ta cea mai bună sau te apuci de o nouă activitate acasă, trebuie să începi de undeva:

Ședințe de yoga

La sală sau acasă, ședințele de yoga te vor ajuta să-ți tonifiezi corpul, dar și să faci față mai ușor stresului zilnic. Dacă vrei un abonament la sală vei putea să urmezi un program pentru fiecare săptămână și să avansezi sub îndrumarea unui profesionist. Însă dacă mersul la sală nu este pe placul tău, poți face aceste ședințe și în liniștea casei tale. Trebuie doar să cauți suficiente resurse online și să nu te grăbești. Sesiunile sunt concepute în funcție de nivel, iar dacă încerci asane (poziții) mult peste experiența ta riști să te accidentezi.

5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023 Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Masaj

Statul la birou sau în picioare o perioadă lungă de timp își spune cuvântul destul de devreme, iar dacă nu ai grijă de corpul tău poți întâmpina probleme mai grave. Masajul te va ajuta să-ți ajustezi postura sau să scapi de durerile cu care te confrunți deja. Încearcă să stabilești un program și să nu tragi chiulul. De asemenea, poți merge la masaj doar atunci când simți că ești încordată, însă dacă suferi deja de o afecțiune precum scolioza, va trebui să urmezi sfaturile unui medic și să apelezi la servicii specializate.

Hobby-uri

Nu este niciodată prea târziu să înveți lucruri noi, iar pe lista ta trebuie să se regăsească și descoperirea unor noi hobby-uri.

Cusut

Ai vrut mereu să îți poți crea propriile piese vestimentare? Dacă te apuci de un curs de cusut poți ajunge să faci asta mai repede decât îți imaginezi. Acestea se găsesc atât online, cât și fizic, în aproape toate orașele. Avantajul unui curs unde poți participa la fața locului este că vei avea la dispoziție mașina de cusut, materiale și contactul uman cu profesorul și colegii. Dar dacă ți-ai cumpărat o mașină ultima oară când credeai că vei începe, în sfârșit, un asemenea curs, este timpul să o scoți din ascunzătoare. Acest hobby se poate transforma cu ușurință într-o afacere prosperă.

Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare

Graphic Design

Dacă ești pasionată de artă și ai deja un ochi format de pasiunile din copilărie, dezvoltarea într-un domeniu precum cel de graphic design te poate ajuta să-ți schimbi drumul în carieră. Trebuie doar să găsești un curs online care să te învețe tot ce trebuie să știi despre programele necesare. Există și cursuri la care poți participa fizic și workshop-uri unde poți să-ți pui cunoștințele în practică. Înscrie-te la astfel de cursuri chiar dacă ai un program mai aglomerat la muncă. Dacă te apuci de ceva nou vei fi mai aproape de a găsi acel dream job pe care ți-l dorești dintotdeauna.

Întâmpină noul an cu planuri proaspete și dorința de a face o schimbare adevărată. Timpul și banii nu mai reprezintă o problemă atunci când faci ce-ți place și când devii cu adevărat tu, la adevărata capacitate.

Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan

Sursa foto fr si main: Fotografie creată de theformfitness, de la Pexels


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri