Restaurante /Zero Waste' - Top 5 destinații în care sustenabilitatea se reflectă și în bucătărie

18 Noiembrie 2019 publicat în Lifestyle 58 share-uri

Bucătari din întreaga lume încep să adopte acest stil de a găti utilizând toate părțile unei materii prime, asigurându-se că impactul companiei lor asupra mediului înconjurător este minim.

Bali

Insula din sudul Indoneziei atrage turiști din toate colțurile lumii, mai ales prin plaje, terase de orez, sau corali, dar în ultimii ani tendințele europene încep să fie asimilate din ce în ce mai mult. Prin urmare, un restaurant care folosește doar produse locale și care contribuie la protejarea mediului înconjurător a fost deschis în zona Seminyak și se numește Potato Head Beach Club.

Dakar

Nu mulți s-ar aștepta ca în Senegal să existe antreprenori interesați de acest curent, dar patronul Copacabana Surf Village, un restaurant și magazin cu articole pentru surfing situat pe plaja Virage, și-a propus să îi contrazică. După ce a preluat afacerea de la tatăl său, a început să ia măsuri privind reducerea folosirii plasticului și a materialelor chimice de curățenie și să contribuie la educația localnicilor privind reciclarea și folosirea sustenabilă a resurselor. 

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Vitality Club dă startul sezonului estival de 1 mai cu evenimentul Grill & Chill

Foto fr si main: By KYTan /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri