6 Septembrie 2019 publicat în Lifestyle 1543 share-uri

Sufletul omului știe că acesta este una dintre cele mai dureroase experiențe pe care le poate experimenta. Dar iubirea pierdută este precum o lecție cu 7 capitole sau legi esențiale pe care trebuie să le integrăm pentru a ne putea transforma.

Șansele sunt ca și tu... ca oricare om, să fi trecut măcar odată în viața ta, printr-un moment de despărțire care ți-a frânt inima.

Inima frântă înseamnă să vrem să fim iubiți și să nu fim. Să ne dorim cu toată inima o relație cu cineva, dar să nu putem să avem această relație. Inima se frânge atunci când ne simțim abandonați, neînțeleși și respinși. Toate aceste emoții sunt opusul iubirii. Așadar, inima se frânge atunci când nu suntem iubiți cu adevărat.

Sufletul omului știe că acesta este una dintre cele mai dureroase experiențe pe care le poate experimenta. Ființa umană încearcă să se păzească inconștient de astfel de evenimente, dar cu nici un chip acestea nu pot fi evitate. De inima frântă nu scăpăm niciodată fiindcă trebuie să învățăm. De altfel, pe măsură ce trece timpul, dacă în loc să ne lăsăm pradă dezintegrării, alegem să vedem aspectele pozitive din această durere, ajungem să ne vindecăm. Evoluăm.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut

Altfel, ne vom întoarce iar și iar în același punct. Din perspectivă spirituală, viața aici pe Pământ este precum o școală, iar experiențele pe care le avem ne oferă posibilitatea expansiunii prin intermediul învățării. Iubirea pierdută este precum o lecție cu 7 capitole sau legi esențiale pe care trebuie să le integrăm pentru a ne putea transforma.

Atunci când căutăm luminițele înțelepciunii din întunericul suferinței și ajungem să le înțelegem rostul, reușim să trecem la un alt nivel de Conștiență.

Cele 7 legi ale IUBIRII PIERDUTE. Ce ne învață inima frântă
 

1. Valoarea ființei tale este infinită.

Fugi din locurile în care simți că nu ești dorit/ă cu adevărat. Ce rost are să plângi și să implori unei persoane care nu te vrea? Ce rost are să implori și să plângi unei persoane care nu te vrea așa cum ești, care nu te vede, nu te apreciază și care nu simte nimic atunci când te vede că suferi? Iubirea adevărată înseamnă să fii dorit/ă în totalitatea persoanei tale. Acolo unde primești cu mult mai puțin decât valoarea infinită a ființei tale, nu este locul tău.

Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Acolo unde ești tratat cu egoism și răutate nu este locul tău. În ciuda momentelor frumoase care te fac poate să mai speri, ar trebui să înveți această lecție importantă: o persoană care te iubește ar șterge lacrimi, nu le-ar provoca. O persoană care te iubește, nu rămâne indiferentă la suferința ta. Iubirea înseamnă să fii dorit/ă. Nu accepta jumătăți de măsură.

Foto: kittirat roekburi/ Shutterstock

2. Acceptarea respingerii înseamnă MATURITATE.

Acceptarea lucrurilor așa cum sunt, în ciuda durerii, înseamnă maturizare. Acceptarea respingerii pe care o primești din partea unei persoane pe care o iubești sau ai iubit-o este un gest adevărat de iubire pentru această persoană. Înseamnă că ai învățat să respecți limite personale, chiar dacă atunci când altcineva le impune este dureros. Însemnă maturizarea de a cere la rândul tău să îți fie respectate limitele emoționale. Ca să poți face acest lucru trebuie să ajungi la un nivel de înțelepciune și de control al propriei ființe avansat.

6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

3. Schimbarea este înspăimântătoare dar ne ajută să evoluăm.

Uneori, durerea despărțirii de cineva drag este acompaniată și de frica puternică de schimbare. Chiar și atunci când lucrurile nu sunt tocmai OK în relația noastră, preferăm mai degrabă confortul familiarității decât aventura necunoscutului.

Iubirile pierdute sunt adesea un propulsor către evoluție, pe un drum al dezvoltării personale. Durerea pierderii și a nereușitei în dragoste ne obligă să ne gândim mai bine la noi înșine. Ne fac să ne adresăm întrebări și ne fac să schimbăm dinamici. IUBIREA PIERDUTĂ este cel mai mare catalizator de schimbare în această dimensiune. Sufletul tău te poartă pe un drum al transformării ți îți cere să te aliniezi prin curaj și să îi dai această șansă.

Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

4. Poarta către INDEPENDENȚĂ: Întoarce-te la tine!

Vulnerabilitatea nu e o rușine... Adesea, chiar dacă este o lecție greu de dus, prin faptul că suntem părăsiți învățăm să ne întoarcem la noi înșine. Când obiectul dorinței noastre și sprijinului nostru emoțional dispare, nu îți rămâne decât să te întorci la tine însuți. Să te iei în brațe imaginar, să îți asculte rănile și durerea așa cum nimeni nu a mai făcut-o. În mod paradoxal, această întoarcere către tine este poarta către independență. Când realizezi că ceea ce cauți la alții este deja în tine și că a fost acolo din totdeauna, suferința inimii frânte va rămâne doar o amintire pentru tine, iar relațiile un loc plăcut, marcat mai mult de curiozitate decât de nevoie.

5. Suntem toți împreună! UNITATEA

Inima frântă creează această senzație de disoluție, disperare și profundă singurătate. Când suntem părăsiți de o persoană dragă așa ne simțim. Însă este important să accepți lecția lui Împreună în astfel de momente. Cere ajutorul. Predă-ți lacrimile unui prieten bun, apelează la alți oameni și creează-ți o rețea de suport. O rețea care să funcționeze precum o plasă de salvare imaginară. Când ne simțim sprijiniți, intensitatea emoțiilor nu mai este la fel de puternică și mai ales, este mai puți probabil să ajungem să depindem total de o singură altă persoană pentru nevoile noastre emoționale. Despărțirea și iubirile pierdute ne arată uneori și unde s-a produs o ruptură de ceilalți, dar și cum să cerem ajutor, redescoperind senzația de unitate.

 

6. Amintește-ți cine ești.

Doar iubirile pierdute au capacitatea aceasta de a ne pune într-un mod fulminant în contact cu Sinele nostru Superior. În astfel de momente ne amintim brusc cine suntem. Care sunt pasiunile noastre și ce ne făcea să zâmbim... mai demult.

Este un moment de cotitură important care te face să te întrebi nu doar spiritual ci și pragmatic, ce fac cu viața mea? Atunci când ai învățat cu adevărat lecția acestei despărțiri, ai învățat să alegi în concordanță cu chemarea sufletului tău. Ai învățat să te iubești.

 

7. Universul îți vrea binele.

Dacă nu ar fi spre binele tău, această relație ar merge mai departe. Doar în timp vei afla că de fapt, atunci când lucrurile s-au oprit, s-au oprit spre binele tău. Era în joc evoluția ta în plan spiritual, dar și fericirea ta umană. Persoana care îți este cu adevărat potrivită ție va veni și va rămâne.

În iubirea adevărată evoluezi, nu te ofilești și nu ai inima frântă. Tot ceea ce este mai puțin de atât, e suferință și nu iubire. Aceasta este doar o lecție a maturizării.

Ești pregătită să integrezi în viața ta cele 7 legi ale IUBIRII PIERDUTE?

Foto homepage: NeagoneFo/ Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri