30 August 2019 publicat în Lifestyle 9 share-uri

Cadoul de nunta se poate transforma într-o surpriză plăcută pentru toată lumea, în ceva elegant, deosebit, frumos, care scoate din anonimat și trece cu brio proba timpului.

Elegant, deosebit, frumos

Iată cum ceva costisitor, precum cadourile de nuntă, se poate transforma într-o surpriză plăcută pentru toată lumea, în ceva elegant, deosebit, frumos, care scoate din anonimat și trece cu brio proba timpului.

Găsirea cadoului perfect pentru nuntă nu reprezintă o sarcină ușoară. Dar... De ce să nu renunți la tendința de a oferi obiecte inutile, de a te axa doar pe anumite necesități, de a te limita la posibilitățile devenite deja clișee sau de a nu acorda prea multă importanță alegerii unui cadou potrivit.

Pentru a vă face mai ușor o idee, există diverse sugestii în sensul cadourilor de nuntă pe care le puteți cumpăra. Chiar dacă luați în calcul atât darurile tradiționale de nuntă, cât și cadourile  unice pe care nu le veți găsi în orice magazin, nu vă gândiți că orice cadou poate mulțumi orice cuplu. Când dragostea plutește în aer și ești invitat să sărbătorești fericita uniune a doi oameni, trebuie să te prezinți la nuntă cu ce e mai bun, pentru a te remarca și a rămâne în amintirea mirilor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Leagăn pentru toată copilăria

Sigur, poate fi dificil să ieși în evidență cu un anume cadou. Însă cu un cadou care va demonstra aprecierea ta pentru cuplul nou căsătorit sigur te vei evidenția, în sensul că mirii vor realiza că ai pus suflet în alegerea acestui dar. E adevarat că gestul contează, nu neapărat cadoul. Dar cadoul e un simbol și selectarea lui înseamnă artă și inspirație. Ați înțeles deja: noul trend este cumpărarea unui cadou simbolic, pe care cu siguranță toată lumea o să îl îndrăgească!

de Roxana Elena Roseti – storyteller @Wagner Arte

A fi un povestitor bun reprezintă profesia ideală pentru mine. După traversarea mai multor capitole de presă mainstream, ca jurnalist, transformarea în Povestitor era de la sine înțeleasă 😊. După cum spunea cineva, ce dacă Luna nu e adevărată, o poți picta în ce culori vrei tu...Prin urmare: Storyteller is my name. Misiunea? Să căutăm împreună inima poveștii și să ne punem, interstelar, sufletul în mișcare. E despre emoții, extravagant, estetic, urban, elegant, cult și coolt, rebel, purtabil, nepurtabil, incomod, branduri, multiculturalism, avangardism, casual, vibe…și tot ceea ce mai vrei tu – dar cu Artă. Catch The Story!

adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan
Foto fr si main: By Africa Studio /Shutterstock

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri