Când vine vorba de cadouri, nu trebuie să aștepți o ocazie specială, mai ales dacă e vorba de partenerul tău de viață. Cum ar fi dacă ai ieși un pic din rând și ai alege daruri mai puțin obișnuite, dar pe care nu are cum să le uite?

Plăcerea lui va fi și plăcerea ta dacă vei face alegerea potrivită. Pentru asta, trebuie să te gândești ce i s-ar potrivi cel mai bine, în funcție de personalitatea și de pasiunile lui. Dacă te-ai săturat să-i oferi lucruri materiale care sunt de efect pentru moment, dar care cu timpul își pierd din valoare, atunci alege un cadou care e mai mult decât atât. Iată mai jos câteva idei în acest sens:

Motocultorul, un cadou practic pentru pasiunea lui

Dacă partenerul tău este pasionat de grădinărit și nu prea are timp să se ocupe de tot ce și-ar dori pentru ca grădina voastră să arate impecabil sau să aveți cele mai bune recolte, atunci oferă-i un motocultor de la pestre.ro. Astfel, va putea îmbina utilul cu plăcutul, pentru că îl poate manevra ușor și nu face zgomot foarte mult.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! 15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City

Înainte de a alege însă un astfel de cadou, informează-te despre tipul de sol din zona unde îl va folosi (dacă e un teren bolovănos sau afânat) și despre ce lucrări ar putea face cu el (să scoată cartofii, să-l folosească la arat). Aceasta pentru a opta pentru modelul de motocultor potrivit.

Oferă-i o aventură plină de adrenalină

Știi despre el că e o persoană activă și că îi plac aventurile pline de adrenalină? În funcție de buget și de locație, poți să optezi pentru o cursă de raliu, masaje, workshopuri de gătit sau trasee off road. Oferta este foarte variată, te costă de la câțiva zeci de lei, până la câteva mii, iar voucherele sunt valabile un an.

Ca să-ți faci o idee despre ce presupune o astfel de aventură, îi poți oferi, de exemplu, șansa de a-și petrece o oră într-un simulator cu pilot experimentat și să zboare cu avionul oriunde își dorește el. Se va simți ca un pilot adevărat și va trebui să facă față și unor probleme care pot să apară la bordul aeronavei cum ar fi un incendiu la motor sau o furtună.

Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei

Surprinde-ți partenerul cu o excursie tematică

Atunci când vrei să-i faci un cadou partenerului tău, cu siguranță te gândești la ce i-ar plăcea lui cel mai mult. Ai o grămadă de opțiuni și în acest sens. De pildă, dacă îi place fotbalul, i-ai putea lua un bilet la meciul echipei favorite, organizându-i totodată o excursie tematică.

Să zicem că este fan al echipei FC Barcelona. Pe lângă biletul la meci, rezervă și un loc pentru un tur spectaculos al stadionului și al muzeului, în care va afla istoria clubului și va admira de aproape trofeele câștigate de-a lungul timpului. Poți opta pentru varianta simplă, cu ghid, sau pentru ceva mai deosebit, cum ar fi accesul în vestiarului jucătorilor. Și ca să fie și mai interesant, poți lua legătura cu membrii fan cluburilor și să-l duci și la o întâlnire cu ei într-un pub dedicat sportului rege.

Trăiește o experiență interesantă alături de el

Studiile au demonstrat că un cadou care este o experiență trăită în doi valorează în timp mai mult decât o aventură individuală sau decât un obiect. Prin urmare, dacă știi că amândurora vă place berea sau whisky-ul, alege o destinație ca Dublin sau ca Amsterdam și oferă-i o experiență de neuitat la fabrici de bere ca Guinness sau Heineken sau du-l la o distilerie autentică. Pe lângă degustările de la final, veți putea afla amândoi informații interesante despre istoria băuturilor voastre preferate și procesul de producție.

Indiferent ce cadou îi oferi, gândește-te întâi de toate la ce i s-ar potrivi personalității lui, află-i pasiunile și alege ceva ce l-ar face cu adevărat fericit. Fă-l să se simtă unic și surprinde-l cu o experiență care să-ți placă și ție în aceeași măsură ca și lui. Până la urmă, un cadou care nu este doar un obiect, ci o aventură împărtășită cu tine, îi va rămâne în minte pentru toată viața și va ști să-l aprecieze pe măsură.

Sursa foto: Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri