21 Iunie 2019 publicat în Lifestyle 21384 share-uri

Acest articol este dedicat sufletelor bântuite de adieri de dor: Oare se gândește la mine?

Dacă îți mai zboară încă gândul după vreo iubire pierdută, dacă nu ai niciun semn și totuși te întrebi: "Se mai gândește la mine?" Dacă ți s-a făcut dor de vreun prieten din facultate și te întrebi "Poate pe unde l-a purtat viața?" Dacă s-a atenuat supărarea pe cineva cândva apropiat și ai vrea să reînnodați totuși prietenia și să treceți peste momentele care au slăbit relația, dar nu știi exact dacă și acea persoană îți simte lipsa... te întrebi: "îi e dor de mine?"

Acest articol este dedicat sufletelor care se întreabă și care sunt bântuite de adieri de dor.

Când ne gândim la cineva, operăm pe frecvențe pe care nu le-am accesa dacă, ceva din noi nu și-ar dori să intre în legătură cu acea persoană. Și lăsăm aceste frecvențe emoționale să comunice indiferent de distanțele fizice sau emoționale care ne despart.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Caria dentară – ce este și cum se tratează 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor

Se întâmplă adesea ca persoana la care ne gândim să apară la scurt timp după ce am lansat gândul de conexiune, mai ales când relația este una pozitivă. Uneori însă, rămâne tăcere între oameni. Dar dacă am ști să ascultăm mai bine limbajul Universului, și să îl descifrăm, am înțelege că aceasta nu este o tăcere totală.

"Oare și el se gândește la mine?"

Aceste semne care aparțin limbajului energetic al Universului, îți pot arăta că cineva se gândește la tine, chiar dacă nu îți spune acest lucru în mod direct. Poate nu îndrăznește, sau poate a ales să meargă mai departe, în ciuda amintirilor plăcute.

Este foarte important să iei în considerare sursa/persoana de la care primești aceste mesaje telepatice și să îți urmărești cele mai bune interese atunci când decizi saau nu, să răspunzi în vreun fel sau altul.

5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Semne telepatice atunci când cineva se gândește la tine

1. Semn că cineva se gândește la tine: Ai sughițuri

Când avem sughițuri, înseamnă că cineva se gândește la noi, sau vorbește despre noi. Este un moment când și această persoană conștientizează că nu te-a mai văzut de mult și nu a mai auzit de tine. Dacă apare acest semn, înseamnă în mod clar, că persoana care îți apare prima în gând, atunci când ate întrebi cine ar fi putut fi, se gândește la tine.

2. Semn că cineva se gândește la tine: Ai găsit o pană (albă)

OKDacă ai găsit o pană și tot găsești pene, acesta este un semn clar că cineva se gândește intens la tine și, cel mai important, îți transmite sentimente bune. Gestul în sine de a găsi pana, ar trebui să îți aducă pe cineva în minte și, evident, este vorba despre acel cineva la care te gândești la rândul tău. Este o persoană care efectiv, nu poate să te scoată din gândurile sale.

Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023

3. Semn că cineva se gândește la tine: Îți apare în gând din senin

Când cineva îți apare în gânduri aparent "fără niciun motiv", înseamnă că acea persoană se gândește la tine. Când nu există absolut niciun indiciu din lumea ta care să te fi condus cu gândul la acea persoană și cu toate acestea, ea îți apare brusc în minte, înseamnă că acea persoană a intrat pe frecvență emoțională cu tine și comunică de la acest nivel.

Dacă gândurile sale sunt foarte puternice, cu siguranță vor atinge frecvențele tale. Se întâmplă adesea ca în urma unor semnale atât de puternice, persoanele în cauză să se întâlnească "întâmplător".

4. Semn că cineva se gândește la tine: Îți apare în vise

Când visezi intens pe cineva și mai ales, în mod repetitiv, acest lucru are cu siguranță o semnificație la nivelul Conștiinței Universului. Cel mai probabil, gândurile acestei persoane în legătură cu tine sunt aduse la viață în dimensiunea visului, datorită puterii care este pusă în aceste frecvențe emoționale.

Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Bergenbier S.A. lansează Fresh 0.0 Mango și Fructul Pasiunii

Visele îți sugerează aspecte din viața reală față de care ar trebui să devii conștientă.

5. Semn că cineva se gândește la tine: Îi simți prezența chiar dacă ne lângă tine fizic

Dacă ești singură și simți dintr-o dată prezența unei persoane pe care o cunoști, cel mai probabil, acea persoană se gândește intens la tine. Chiar dacă nu sunteți împreună, simțiți totuși prezența persoanei respective în viața voastră și este un sentiment mai real decât a avea aproape fizic o persoană, dar care este distantă din punct de vedere emoțional.

Această comunicare telepatică care se întâmplă în special între persoane apropiate și pe care cu toții am experimentat-o, este dovada că ființa noastră este capabilă, dincolo de rațiune și că ne putem folosi conștient aceste abilități deosebite.

Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Principiile de bază ale mașinii CNC

Nimic nu este întâmplător!

Foto main: By Artit Fongfung AF/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri