25 Iunie 2019 publicat în Lifestyle 1243 share-uri

Iată 25 dintre cele mai cunoscute citate de Steve Jobs care pot să îți schimbe modul de a gândi:

Citate de Steve Jobs despre Leadership

13. Una dintre mantrele mele este - concentrare și simplitate. Simplitatea poate fi mai dificilă decât ceea ce este complex. Trebuie să muncești din greu ca să îți clarifici gândirea și să ajungi la simplitate.

14. A fi cel mai bogat om din cimitir nu prea mă interesează. Să merg la culcare în fiecare noapte și să îmi spun că am realizat cu echipa ceva minunat... este ceea ce contează pentru mine.

15. Sunt convins că ceea ce îi separă pe antreprenorii de succes de cei care nu au succes, este pura perseverență.

Foto: Shutterstock/ PhotoChur

16. Tehnologia este nimic. Ceea ce contează este să ai încredere în oameni, că ei sunt buni și deștepți și că dacă le vei da instrumentele, ei vor reuși să facă lucruri minunate cu ele.

17. Inovația este ceea ce îl distinge pe un lider de un urmăritor.

Steve Jobs, despre experiența la Apple

18. Oamenii care sunt suficient de nebuni să creadă că pot să schimbe lumea, aceea sunt cei care o schimbă.

19. Pentru ultimii 33 de ani ai vieții mele m-am uitat în oglindă în fiecare dimineață și m-am întrebat: Dacă astăzi ar fi ultima zi a vieții mele, mi-ar plăcea să fac ceea ce fac azi? Și când mai multe zile la rând, răspunsul a fost "Nu", atunci am știut că trebuie să schimb ceva.

20. Munca ta este cea care îți va umple mare parte din viață și unicul mod în care poți să ai satisfacție, este să crezi că faci o muncă extraordinară. Și singurul mod prin care poți să faci o muncă extraordinară, este să iubești ceea ce faci. Dacă nu ai găsit până acum, continuă să cauți. Ca orice chestiune ce are legătură cu sufletul, vei simți atunci când vei găsi.

21. Mereu am fost atras de schimbările revoluționare. Nu știu de ce. Pentru că sunt mai greu de realizat. Sunt mult mai stresante din punct de vedere emoțional. Și de obicei, când te ocupi de astfel de lucruri, treci prin perioade când toată lumea îți spune că ai eșuat.

22. Să îți amintești că vei muri este cea mai bună modalitate din câte știu, pentru a evita să cazi în capcana de a crede că ai ceva de pierdut. Ești deja gol. Nu ai absolut niciun motiv să nu îți urmezi inima.

23. Să fiu concediat de la Apple a fost cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat. Greutatea succesului a fost înlocuită cu ușurătatea de a o lua de la capăt. M-a eliberat pentru a intra în una dintre cele mai creative perioade ale vieții mele.

24. Nu mă deranjează să nu am dreptate și voi admite că am greșit, foarte mult. Nu contează prea mult pentru mine. Ce contează pentru mine este să facem lucrurile cum trebuie.

25. Dacă te uiți mai cu atenție, majoritate celor care au avut un succes peste noapte, au avut nevoie de mult timp.

Foto main: By lovelyday12/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri