12:06, 11 Iunie 2019 publicat în Lifestyle 351 share-uri

Trezirile spirituale reprezintă o etapă naturală a evoluției și le putem înțelege ca pe o maturizare a ființei umane, o trecere la o altă stare de Conștiență.

II. Semne ale unei Treziri Spirituale care începe să se stabilizeze

14. Devii conștient/ă de obiceiuri negative pe care le ai.

15. Ai episoade de anxietate și depresie. Dorința de schimbare și de răspunsuri e însoțită și de mersul la psiholog. Astfel descoperi patternuri (șabloabe) vechi de acțiune și înveți să îți observi mintea.

Citeste si:
Astenia de primăvară sau durerile articulare combătute cu ajutorul...
Astenia de primăvară sau...

16. Ai o sensibilitate mult mai mare față de tot ceea ce te înconjoară. Abilitatea de a accesa stări de prezență te face să observi elemente delicate din jurul tău: apreciezi jocul razelor de lumină, observi forma uni pahar sau cântul unei păsări, etc.

17. Te simți mult mai curios/oasă și mult mai deschisă față de idei, oameni și aspecte pe care înainte le-ai fi putut cataloga dincolo de rațional, deci ne-credibile. De exemplu, ideea că absolut tot ceea ce există este energie.

Citeste si:
Echinocțiul de Primăvară 2021 – Pe 20 Martie se deschide un nou...
Echinocțiul de Primăvară 2021...

18. Vrei din tot sufletul să înțelegi cine ești. Trezirea spirituală inițială este ulterior urmată de ani de căutări interioare și descoperirea unor diverse unelte pentru dezvoltarea personală: psihologie, zen, mindfulness, yoga, etc.

19. Intuiția ta se îmbunătățește datorită capacității de a te debarasa de măștile ego-ului și a intra în legătură cu diversele aspecte ale sinelui autentic.

Foto: Shutterstock/ Daria Volyanskaya

III. Semne ale unei Treziri Spirituale deja stabilizate

20. Observi și experimentezi sincronicități. Semnele apar când te uiți în jurul tău și vezi - Universul îți vorbeste și trebuie sa înțelegi acest limbaj, spune Paulo Coelho.

21. Pe măsură ce trezirea spirituală se stabilizează, capeți capacitatea de a iubi necondiționat și de a te simți parte din tot Universul. Pentru că nu mai funcționezi doar prin oglinda Egoului, ai capacitatea de a vedea și a aprecia pe oricine, fără a-l judeca. Una dintre cele mai frumoase achiziții ale trezirii spirituale este compasiunea. Înțelegi modurile de a acționa ale celorlalți și sistemele în care sunt captivi și îi iei pe oameni ca atare.

22. Realizezi că toți suntem parte a unui întreg, o Totalitate care este viața, precum celule ale unui macro-organism imens. Ai realizat că toate gândurile și sistemele de credință pe care le avem influențează realitatea ți că toți suntem fragmente ale unui mare Întreg. Ajungând la această înțelegere despre lume profundă, atingi o stare de mulțumire și de Pace interioară. După cum descrie și site-ul Loner Wolf, atingerea și stabilizarea în această etapă a trezirii spirituale și a expansionării Conștiinței, poate să dureze ani și chiar o viață.

23. Vrei cu toată inima să fii o contribuție în lume. Vrei ca ceea ce creezi pentru tine să aibă un impact și în viețile celorlalți acum, cât și pentru alte generații; ai încredere că niciun vis nu este imposibil.

Foto homepage: Shutterstock/ di alphaspirit


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri