9 Mai 2019 publicat în Lifestyle 667 share-uri

Ne punem noi înșine limite neadevărate, care seamănă cu niște ziduri înalte, pe care nu mai știm cum să le doborâm, căci par atât de reale. Descoperă-ți esența divină!

DEZVOLTARE PERSONALĂ

4.  SCARA ADEVĂRULUI INTERIOR - Orice acțiune are o consecință.

Un alt pas fundamental constă în a ne asuma responsabilitatea propriei noastre vieți înțelegând cum gândurile noastre se transformă în vorbele noastre, iar vorbele nostre în acțiunile noastre.

Așadar, fii atent/ă la ce gândești și ce afirmi, deoarece viitorul depinde de cum te comporți în prezent.

Dezvoltă-ți o cât mai bună conștientizare. Încearcă să înțelegi Ego-ul care îți blochează spontaneitatea care pornește din interiorul tău și dă naștere unei karme bune!

Fii responsabil/ă de acțiunile și de alegerile tale!

5.  SCARA ADEVĂRULUI INTERIOR - Ai incredere și fii fericit

Credința nu este altceva decât încrederea că Universul sau Dumnezeul Tău îți dă tot ceea ce ai nevoie. Această încredere se cultivă. Îți poți face un jurnal în care să notezi zilnic, acele lucruri, oricât de mărunte, pentru care ai vrea să îi mulțumești Universului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România

Să nu ai teamă! Manifestă o cât mai mai mare încredere în tine și în viață.

Nu revărsa în exterior responsabilitatea fericirii tale, care depinde numai de tine. Viața e precum o oglindă: îți restituie tot ce dăruiești.

În felul acesta, îți ajuți mintea să se obișnuiască să vadă partea bună a vieții și să capete încredere. Un instrument din Access Consciousness ne învață să ne punem mereu această întrebare: Cum poate fi și mai bine de atât? - pentru a ne deschide spre a îmbunătăți situații nefavorabile sau a augmenta pe cele benefice.

Alege să fii fericit așa cum ești!

6.  SCARA ADEVĂRULUI INTERIOR - Stop judecății!

Nu te condamna și nu judecă alegerile pe care le-ai făcut. Nu există just sau injust, înțelege jocul dualității, nu alunecă în capcana gudecaților mentale.

TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

Învață din greșeli, însă nu te condamna!

Tu nu ești doar mintea ta, tu ești un spirit etern!

Descoperă Principiile Universului care stau la baza existentei: Cele 12 Legi Universale care ne guverneaza viața și tot ceea ce există

7. SCARA ADEVĂRULUI INTERIOR  - Trăiește Aici și Acum!

Ceea ce poți schimba întotdeauna este ceea ce se petrece în interiorul tău, în chiar acest moment.

Deseori mintea ta te poate înșela. Nu îți construi limite singur! Controlează-ți mintea aici și acum, altfel va fi ea cea care te controlează pe tine. Asta înseamnă să trăiești mai mult în prezent, să fii în permanență în contact cu ceea ce simți și ceea ce gândești, pentru a reuși să te ajustezi mereu.

Amintește-ți că tot ce gândești se va petrece fie că gândești că vei înfăptui său nu, se va petrece, pentru că tu ai decis. Dacă sunt situații pe care nu le poți schimba acceptă-le, aprobă-le. Lasă să se scurgă pe lângă tine tot ce nu-ți aparține. Învață să curgi precum apa!

Foto homepage: By WarmTail/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri