3 Mai 2019 publicat în Lifestyle 7 share-uri

Deja mi-e dor sa iti aud inima batand peste inima mea.

de Alexandra Serban

Texte, ciorne, pe care ti le scriu la 2 am in momentul cand oamenii nu se mai aud, ci doar emotiile din spatele camerelor inimii ce bate… E ciudat cum doi oameni pot fi in aceleasi timp atat de aproape, atat de departe, atat de uniti, atat de disperati de a nu se pierde, de a nu fi departati de viata pana la moarte - atat de diferiti si totusi atata de contopiti.

Sunt pe jumatate imbracata rugandu-ma in lentoarea mintii nocturne sa" ma suni!", sa dai un semn...sa fie ziua noastra- luni. Si nu pot dormi fiindca... ma incerci: coplesitor, total, amarui si totodata atata de dulce- incerc sa stam impreuna, sa ne tinem uniti...dar...chiar acum te aud cum imi spui: Sa imi pun mainile pe coprul tau ca si cum te-as cunoaste…

...Si deja mi-e dor sa iti aud inima batand peste inima mea, nu ma lasa singura si pulsand de viata si de lava pasiunilor neterminate! De obicei nu cedez, dar de data asta vreau sa ma predau tie! Si cand ne-am intalnit- iti aduci aminte !?Inocenta razbea de pe chipurile si trupurile noastre.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Școala Încrederii începe o Revoluție în Educație și încurajează românii să spună STOP bullyingului și violenței în școli Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine Hai să-i scoatem pe copii dintre pereții ăia!
Foto:  conrado /Shutterstock

SI acum simt cum mor de fiecare data cand nu ma mai atingi, cand privirile nu se mai intrepatrund, cand bratele noastre- trupurile nu ne mai ascund. In cercuri de ape, in valuri de ocean si mare, dansezi prin mintea mea in fiecare secunda- umeri lati, sprancene arcuite si groase, glas adanc si grav- ma chemi si ma frangi!

...si ma simt ca sunt sub controlul tau de fiecare data cand esti in fata mea

...poate ca sunt speriata, chiar nu mai imi pasa- ca sunt dependenta de tine, de noi, de ceea ce cream cand suntem amandoi.

Sunt cu totul in aceasta poveste ce nu poate fi stavilita. E doar o etapa a drumurilor noastre sau e mai mult? Noapte, ganduri, o coala ranita… de scrieri prea lungi. SI apoi te aud cum iarasi ma rogi sa pun palmele mele pe corpul tau, ca si cum ai crede ca ma stii,ca si cum as crede ca te cunsoc deja..ma predau!

Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Cazul Ana Morodan mi-a amintit că ar trebui să fim mai atenți la nevoile emoționale ale copiilor, ale elevilor și ale studenților noștri Medicii români pot ȋnvăța o nouă tehnică chirurgicală minim invazivă pentru tratarea cancerelor pulmonare

Ma predau tie si continui sa te tachinez sa ma las tachinata de tine, sa oscilez, sa fur timp, sa simt, sa uit, sa desenez emotii  tumultoase aduse in acest anotimp – primavara. Si toata privirea aceea halucinata si stralucitorae a ta...luceafar ratacit in calea mea ce nu ma mai lasa sa fiu eu asa cum eram si ma stiam. Bine si rau. Durere si placere. Dependenta. Pasiune. Distanta. Azi. Maine. Niciunde.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri