2 Mai 2019 publicat în Lifestyle 10 share-uri

CUM AR FI DACĂ TE-AI IUBI? Cine ai fi tu dacă te-ai iubi? Ce ai face? Cum ai proceda?

Așa că stau eu într-o dimineață- deh de ceva vreme m-am cam prins eu cum stă treabă cu mindfulness- așa că stau singură, cum vă spuneam, în camera-zen, fără muzici, fără nimic, doar eu caietul, liniștea, lumina primăverii și cât de cât cred că am prins șpilul meditației. Și poc, nu mă relaxez bine că îmi apare un gând în minte:

CUM AR FI DACĂ TE-AI IUBI? Cine ai fi tu dacă te-ai iubi? Ce ai face? Cum ai proceda? Și tăvălugul ăsta de întrebări despre cine aș fi și aș face dacă M-AȘ IUBI așa de tare m-a trezit la realitate încât am zis: să știi că am primit un channeling. Așa că, oameni buni, eu zic să împărtășesc cu voi experiența asta.

De 3 săptămâni de când mi s-au rotit în liniștea încăperii prin cap aceste întrebări și pe care le-am tot aplicat în diverse momente de peste zi, în diferite situații- ceva s-a schimbat- e mai multă prezență, mai multă nonșalanță în ceea ce fac, e mai MULT Eu , e mai mult FOCUS  pe mine și e mai bine. Dependențele  se disipă ușor. Ceva e mai light și starea e mai bună. per ansamblu.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău? Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Nu știu dacă e unul din drumurile care duce la Iubirea de Sine această întrebare întrebătoare cu iubirea, ori dacă te-ai iubi-cum ai fi și ai reacționa, dar eu simt că e de bine și simt să împărtășesc cu voi! Aștept feedbackul după ce veți aplica și voi.
 
Trag și eu speranța că dacă tot suntem legați prin fizica asta cuantică și energii, poate dacă înțelegem unu, doi, trei, 10 ce e cu iubirea de sine și o aplicăm, poate poate se propagă așa, în masă și scăpam apoi de dependențe, nevoie de atenție, vanități și suntem mai ok noi cu noi și apoi mărim cercul de a fi ok cu toții.

Așa că să purcedem și vă aștept feedbackul și experiențele!

* Un text de Alexandra Șerbanviatanevindeca

Foto homepage: Boiko Olha /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri