Trăiește-ți darul! Care DAR? Cel care este puterea ta și biletul spre o viață minunată!

24 Aprilie 2019 publicat în Lifestyle 44 share-uri

Cum ajungi să îți afli darul?

Pasiune, entuziasm. Stare de bine. Lipsa rutinei. Mulțumire continuă. Sună… cam utopic, ai zice, dar nu e! Se poate. Prin tot ceea ce ești și faci. Unic. Altfel. Diferit. Doar tu! Darul tău care ți-e linia directă și eternă către adevăratul tău scop. Nu pălește, nu seacă, nu dispare și nu se sfârșește. E ceea ce ești tu cu adevărat.

Foto: VT_studio /Shutterstock

Cum ajungi să îți afli darul?

Mai întâi prin sondările subconștientului, după cum ne spune și psihologia: să te întrebi în fiecare zi care e darul tău și apoi să te pregătești să primești răspunsul care e deja în tine.

Urmează apoi o întrebare ce forează și mai adânc: "Ce aș face dacă banii n-ar mai fi o problemă?" Și pornind de aici, cu un răspuns franc, ajungi unde ai de ajuns - acolo la secretul și darul tău imuabil.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine! Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

Iar ca totul să fie clarificat, încheie sondările psihicului cu următoarea întrebare: " dacă ar exista un singur lucru pe care l-ai putea face, un singur lucru, care ar fi acela?"

Mișcare și REPAUS. FLUX ȘI REFLUX.

NOTĂ BENE! Unul dintre pașii importanți în descoperirea darului pe care îl deții este să stai liniștit și potolit. Să fii tăcut. Uneori munca însemna și să nu faci nimic, ci să exiști, să crezi, să lași lucruruile să se petreacă, să trăiești în pace, în bucurie și să primești ceea ce Dumnezeu îți oferă. Iar pentru a primi trebuie să te deschizi către acel spațiu din inima ta și din viața ta pentru a face loc la ceva nou. Totul își are timpul și momentul potrivit. Mereu. Întotdeauna.

Odihnă și recuperarea sunt aspecte frundamentale ale dezvoltării. Efortul e stimulentul pt creștere; odihnă și recuperarea furnizează timpul și condițiile necesare pt capacitățile pe care dorești să le dezvolți.

Odată ce ajungi să îți cunoști darul, ajungi și la concluzia că EȘTI SUFICIENT! FACI SUFICIENT! AI SUFICIENT! Că ești extrem de bogat din punct de vedere al iubirii, speranței, posibilităților puterii și influenței tale.

Darul tău e puterea ta și biletul de ÎNCREDERE spre viața MINUNATĂ pe care o meriți!

* Un articol de Alexandra Șerbanviatanevindeca

Foto homepage: De Repente /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri