, 1 Aprilie 2019 publicat în Lifestyle 485 share-uri

Îți prezentăm 10 curiozități despre colagen, această proteină cu rol important în structura, vitalitatea și flexibilitatea corpului.

Colagenul este o proteină care se găsește în corpul uman la nivelul pielii, al oaselor, mușchilor și tendoanelor. Fără colagen, corpul uman nu ar putea funcționa iar pentru piele este esențial în menținerea elasticității, supleței și aspectului tânăr.

Colagenul, un ingredient magic în produsele de îngrijire a frumuseții: 3 PRODUSE DE ÎNGRIJIRE AVANSATĂ

Cum să ai grijă de tenul tău? Gama Liftactiv Collagen Specialist de la Vichy oferă rezultate vizibile, specifice și rapide în lupta cu îmbătrânirea tenului.Inspirată de noua generație de proceduri estetice, noua gamă de îngrijire antirid Vichy LiftActiv aduce trei produse inovative, destinate ingrijirii avansate antirid. Crema de zi LiftActiv Collagen Specialist corectează semnele îmbătrânirii tenului, datorită ingredientelor cheie: biopeptide și vitamina C. Masca de față cu acid hialorunic 1% are un efect imediat de reîmprospătare a tenului, prin acțiunea acidului hialuronic și a extractului de drojdie de agave. In doar 5 minute, pielea devine mai suplă, mai fermă și are un aspect mai uniform. Plasturii antirid pentru zona ochilor pentru o transformare peste noapte: cum? 160 de micro-conuri de Acid Hialuronic solidificat, de origine naturală, pătrund adânc în piele pe timpul nopții, pentru o difuzie optimă în zona perioculară.

Foto homepage: Shutterstock/  Dmytro Flisak

îți recomandăm și: Combaterea și ameliorarea primelor semne de îmbătrânire

Importanța unei rutine zilnice pentru prevenirea apariției semnelor de îmbătrânire

Iubește-ți pielea, iubește-te pe tine! Cele 7 legi esențiale ale îngrijirii tenului matur

Bibliografie:

https://www.medicalnewstoday.com/articles/262881.php

http://www.glymedplus.com/10-facts-about-collagen/

https://www.criosauna.ro/blog/2017/12/ce-este-colagenul/

https://www.csid.ro/beauty/ingrijire-frumusete/ce-nu-stiai-despre-colagen-4482041
Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri