Anul 2019 aduce 13 zile libere legale, în afara primelor două zile din ianuarie, dintre care opt sunt în timpul săptămânii.

Luna lui Cuptor în Berlin

Ziua liberă: 15 august (joi) – Adormirea Maicii Domnului

Când să pleci în vacanță: 15 – 18 august (joi – duminică)

Câte zile de concediu trebuie să-ți iei: 1

Vacanța de vară e sfântă, așa că o zi de concediu plătit nu-i nici pe departe vreo extravaganță, dar ocupă-te de asta din timp. Adună-ți gașca porniți spre către capitala Germaniei. Berea, cârnații, petrecerile, arta sunt la ele acasă.

Finele lui noiembrie în Sankt Petersburg

Zile libere: 30 noiembrie (sâmbătă) – Sfântul Andrei, 1 decembrie (duminică) – Ziua Națională a României

Când să pleci în vacanță: 29 noiembrie – 1 decembrie (vineri – duminică)

Câte zile de concediu trebuie să-ți iei: 1

Nu e loc mai potrivit de unde să-ți iei rămas bun de la toamnă decât Sankt Petersburg. Adesea numit „fereastra către Europa”, această alternativă la Moscova îți va lăsa o impresie puternică în suflet.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate

Un Crăciun londonez

Zile libere: 25 decembrie (miercuri) – Prima Zi de Crăciun, 26 decembrie (joi) – A Doua Zi de Crăciun

Când să pleci în vacanță: 21 -29 decembrie (sâmbătă – duminică)

Câte zile de concediu trebuie să-ți iei: 3

Poate nici nu-ți vine să crezi acum că următorul decembrie o să vină vreodată, dar stai să vezi cum alunecă de iute și grațios timpul. Tu i-o poți lua înainte și planifica o călătorie la Londra, unde înțelegi sensul cârnaților cu fasole la micul dejun, al opririlor în fața Palatului Buckingham când gărzile defilează, al vizitelor la muzee sau al plimbărilor la pas prin parcuri.

„Planificarea în avans a călătoriilor sau vacanțelor pentru anul care abia a început îi poate ajuta pe călătorii români să găsească mai multe oferte la bielete de avion sau cazare, să aibă timp să aleagă ceea ce li se potrivește mai bine. Odată aleasă perioada de vacanță, călătoria lor începe de fapt; căutarea informațiilor despre destinație, cazare, activități la fața locului sau tradiții pe care le-ar putea încerca, sunt deja o parte importantă din călătoria propriu-zisă, înainte de a ajunge la destinație”, a declarat Mircea Giurcă, reprezentantul momondo în România.

Descoperă cum arată calendarul unei vacanțe prelungite în 2019 și alte recomandări de călătorie care îți pot fi utile aici.

Foto homepage: HelloRF Zcool /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri