Dacă te-ai întrebat vreodată de ce oamenii buni și sensibili devin ținta unor energii negative și pot să pățească lucruri rele, acest articol îți va oferi câteva răspunsuri.

METODE DE PROTECȚIE împotriva vampirismului energetic

3. Stabilește bariere energetice la serviciu și acasă

Empatii suferă adesea în locurile unde își petrec timpul fiindcă absorb stresul din jurul lor, uneori inconștient. Ca să îți protejezi nivelul de energie într-o împrejurare solicitantă din punct de vedere emoțional, adu-ți obiecte personale liniștitoare ca plante și fotografii de familie. Acestea creează o barieră psihologică. În casa ta folosește obiecte sacre cum ar fi mici statuete cum ar fi cea lui Buddha sau Iisus cristale și pietre protectoare, lumânărele. De asemenea, plantele și ferestrele luminoase sunt cele care ridică vibrația unei case. 

4. Lavanda pentru stările de empatie excesiva (Atunci când te simți compasiv/ă, miloas/ă, îndurerat/ă peste măsură de lucruri nedrepte.)

Când absorbi stresul și simptomele celorlalți și ai nevoie să eliberezi energii negative, inhaalează ulei esențial de lavandă, sau pune câteva picături pe frunte, între cele două sprâncene, pentru a reuși să te calmezi. Oricând este posibil, petrece timp în natură. Echilibrează timpul petrecut cu tine însuți, cu cel petrecut în compania altor oameni.

Nu îți planifica mult prea multe lucruri într-o singură zi. Fii foarte conștient/a de cât poți duce și nu te încarcă excesiv. Nu te simți obligat/a să ieși afară cu prietenii, dacă simți oboseala și ai nevoie de odihnă. Un om sensibil trebuie să învețe ca prima persoană față de care trebuie să își îndrepte compasiune, este chiar el însuși. 
Amintește-ți că poți folosi oricând cuvântul Nu. Nu trebuie să tot dai explicații. Pune limite clare oamenilor care îți fac rău și îți sunt toxici. Fii bun/a cu tine în primul rând. După orice zi grea spune-ți: "Am făcut tot ce mi-a stat în putință. Este în regulă, dragă."

5. Meditatia Jaguarului

Judith Orloff, expertă în psihologie și spiritualitate, recomandă o meditație puternică atunci când ai nevoie de protecție.  Ea ne spune să invocăm forța jaguarului atunci când simțim că este prea multă energie negativă care vine asupra noastră cu prea mare rapiditate. Energia jaguarului ne poate proteja cu tenacitate și răbdare de energia toxică și oamenii care nu ne fac bine.

Într-o stare de meditație, din tot sufletul tău, invocă spiritul jaguarului care să vină și să te protejeze. Simte această energie. Vizualizează această creatură uluitoare și puternică cum îți înconjoară câmpul energetic pentru a imprima o senzație de protecție. Vizualizează acest animal neînfricat care vrea să te protejeze și te privește cu ochi tăcuți și iubitori. Simte-te în siguranță în cercurile făcute de jaguar în jurul tău.

Mulțumește-i în interiorul tău jaguarului. Și rămâi încrezătoare că îl poți chema oricând ai nevoie de protecția sa suplimentară. 

Foto homepage: Karen_Nadine/Pixabay


Vizionare placuta

Iti plac articolele Garbo?
Sigur o sa iti placa si pagina noastra de Facebook :)
Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului 5 METODE DE PROTECȚIE împotriva vampirismului energetic, pentru oamenii foarte sensibili.