Robin Sharma este un cunoscut coach și autorul best-sellerului „Călugărul care și-a vândut Ferrari-ul”. El este poate, cea mai în măsură persoana să ne vorbească despre puterea voinței și a perseverenței.

Îl urmăresc pe Robin Sharma pe Instagram de câteva luni și mă inspiră ca nimeni altcineva. Este autentic, este credibil. Poate m-au influențat și discuțiile cu sora mea care este fana înfocată, dar cred că Robin Sharma este cu adevărat o voce puternică în zona dezvoltării personale și ceea ce îmi propun pentru anul 2019 este să îmi dezvolt un mind-set flexibil și orientat către acțiune, perseverență dar și soluții. Îl aleg pe Robin Sharma să fie ghidul meu spre evoluție în 2019! :)

Cartea este disponibilă în librăria online Libris.ro

Robin S. Sharma este un scriitor, îndrumător spiritual și conferențiar canadian în domeniul leadership-ului, al motivației, al dezvoltării personale și al satisfacției în viață. S-a făcut renumit prin cartea sa Călugărul care și-a vândut Ferrari-ul și a mai scris după aceea încă 14 best-seller-uri.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Relațiile de iubire la adolescenți SMYK îl ajută pe Moș Nicolae cu noi reduceri în catalogul de iarnă SMYK îl ajută pe Moș Nicolae cu noi reduceri în catalogul de iarnă

Haideți să pătrundem în lumea lui Robin Sharmă prin intermediul unor citate puternice care ne pot da un boost de energie pozitivă pentru noul an:

15 CITATE DE ROBIN SHARMA, inspirație pentru 2019

1. Durerea unui trecut greu ne poate distruge. Sau ne poate face mai demni. Este alegerea noastră.

2. Visează mareț. Începe cu puțin. Începe acum.

Foto: Pexels/ Luis Quintero

3.  Doar fiindcă nu a fost făcut până acum, nu înseamnă că nu poate fi făcut.

4.  Integritatea este mai valoroasă decât bogăția. Onoarea este mai valoroasă decât faima. Valoarea ființei tale e o bogăție mai mare decât bogăția materială.

Foto: Pexels/ Brett Sayles

5. Transformă-ți durerea în vindecare, rănile în înțelepciune și tristețea în putere.

Cum să îl pregătești pe cel mic pentru grădiniță - 5 sfaturi de care să ții cont Smoothie de mango - îl bei cât ai zice YUMMY Acesta este semnul pe care îl așteptai: Este timpul să crezi în tine!

6. Cea mai măreață formă de respect este respectul de tine însuți. Dacă ai pierdut acest lucru, tot succesul din lume e egal cu zero.

Foto: Pexels/ Murilo Folgosi

7. Când viziunea ta va deveni o misiune, afacerea ta va deveni o mișcare.

8. Robin Sharma: Vorbește mai puțin și fă mai mult. Plânge-te mai puțin și creează mai mult. Distrează-te mai puțin, învață mai mult. Bârfește mai puțin, produ mai mult. Ia mai puțin și dă mai mult. Urăște mai puțin, iubește mai mult.

9.  De ce să îți măsori succesul prin sugestii din partea societății, poți să creezi tu regulile succesului tău.
10. Viața e prea scurtă pentru visuri mici.

Foto: Pexels/ Murilo Folgosi

11.  Nimeni nu va crede în tine până când tu însuți nu vei crede în tine!

12.  Fă tu tot posibilul și apoi lasă viața să facă restul!

Dezamăgirea este darul pe care îl primești pentru a-ți cunoaște sufletul Stresul la locul de muncă: cum îl recunoşti şi ce poţi face pentru a-l limita Paul Ferrini: Fiecare rău pe care îl percepeți în lume indică un loc în inima voastră în care nu există iertare și care cere să fie vindecat

13.  Astăzi este o zi extraordinară să începi să fii precum omul acela care ți-ai dorit mereu să fii.

14.  Oamenii obișnuiți iubesc distracția. Oamenii extraordinari adoră educația.

15. Robin Sharma: Acel Pot din tine, e mult mai important decât ce IQ ai.

Foto: Pexels
 

Foto homepage: Pexels/ Alexander Mils

de Julia S.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

-

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri