Hotelul Sheraton din centrul Bucureștiului, a pregătit pentru tine 3 petreceri diferite pentru seara ce marchează trecerea dintre ani. Pregătirile sunt în toi pentru a crea o atmosferă perfectă de sărbătoare și pentru a oferi cele mai bune servicii și o petrecere cu adevărat memorabilă.

Oferta include spații ample, elegante, o atmosferă intimă, pachete de servicii premium cu preparate rafinate și divertisment pentru toate gusturile. Totul este centrat pe experiența oaspeților și pe calitate, elemente fundamentale pentru hotel Sheraton.
Varietățile culinare rafinate și meniurile cu influențe internaționale, open bar-ul cu băuturi alcoolice și non-alcoolice pentru toate gusturile, decorațiunile de sărbătoare, mesele festive, precum și alte opțiuni oferite de Sheraton Bucharest Hotel, vor adăuga un plus de valoare momentelor speciale și reprezintă doar câteva din facilitățile ofertei de Revelion. Puteți alege unul dintre pachetele ce pornesc de la 600 lei de persoană la restaurantul Avalon, 800 lei în sălile Platinum și Iridium, la toate acestea adăugându-se, în funcție de preferințele dumneavoastră, pachetele cu cazare inclusă, ce încep de la 1150 lei de persoană.
Alegeți una dintre ofertele hotelului Sheraton și veți avea posibilitatea de a petrece o seară minunată cu prietenii, într-un cadru ambiental de excepție. Profitați de ultimele locuri disponibile și contactați-ne pentru o rezervare.

Pentru mai multe detalii legate de pachete și prețuri, ne puteți scrie pe adresa revelion@sheratonbucharest.com sau ne puteți apela la numărul de telefon: +40 755 123 480.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri