26 Octombrie 2018 publicat în Lifestyle 6 share-uri

Ne-am gândit la câteva propuneri care să vă ajute să nu intrați în pană de idei referitor la lucrurile pe care le puteți face toamna aceasta.

Iată că am trecut cu succes de jumătatea sezonului tomnatic, iar vremea însorită este și anul acesta de partea noastră. Merită să ne bucurăm de ea cât de mult putem înainte să începem să-i ducem dorul, așa că activitățile în aer liber să se numere printre prioritățile noastre în zilele ce urmează, în ciuda programului cotidian obositor.

Citește mai mult!

Dacă excludem toate celelalte activități pe care ne propunem să le facem zi de zi, nu întotdeauna ne rămâne timp pe care să-l dedicăm exclusiv lecturii. Deși poate un film sau o plimbare prin oraș sună mai atractiv după o zi obositoare la birou, nu citim doar pentru a ne mări bagajul de cunoștinte, deci putem alege și să ne relaxăm citind. Librăria online Libris are pe site o mulțime de cărți interesante, cele de beletristică fiind cele mai recomandate în acest sens.

           

                                     

Joacă-te mai mult!

Jocurile sunt indicate tuturor, indiferent de vârstă, deci nu trebuie să avem rețineri în ceea ce le privește. Fie că vă jucați alături de copii sau cu grupul de prieteni, la Educlass găsiți jocuri pentru toate vârstele și pe toate gusturile, de care vă puteți bucura, de ce nu, și în aer liber.

             

                        

Mergi la o terasă!

Dacă ai prieteni pe care nu i-ai mai văzut de ceva timp din pricina programului solicitant, nu ezita să-i inviți la o terasă ca să povestiți împreună. Puteți merge la Pescăruș, unde veți fi întâmpinați cu drag și cu un meniu bazat pe specialități locale, care de care mai variate.

        

Fă plimbări mai dese

Cu siguranță ți-ai dorit de multe ori să evadezi din orașul aglomerat și să-ți petreci câteva zile departe de civilizație, însă dacă programul nu-ți permite, poți găsi alternative, cum ar fi o escapadă de weekend într-un oraș de la munte. Temperaturile sunt mai scăzute acolo, deci ai grijă să nu uiți gecile și cardiganele acasă. Câteva idei de cardigane găsești la SevenSins, care de curând și-au extins gama de produse.

          

                                  

Ai grijă de sănătatea ta

Chiar dacă frigul nu și-a făcut simțită prezența încă, știm că schimbările bruște de temperatură ne pot afecta în mod negativ. De aceea, este indicat să încercăm să ducem un stil de viață cât mai echilibrat, iar produsele naturiste ne pot ajuta extrem de mult în acest sens. Vegis are o gamă largă de articole ce contribuie semnificativ la menținerea imunității, printre cele mai eficiente fiind produsele apicole.

           

                                       

                       

Foto homeage: Pexels/ Bruce Mars


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri