Dacă nu sunteți adepții party-urilor, puteți sărbători noaptea de Halloween alături de persoana iubită sau distrându-vă împreună cu familia. Opțiunile sunt multe, motiv pentru care am enumerat câteva sugestii interesante mai jos.

Halloween-ul este cea mai așteptată sărbătoare a toamnei, atât de cei mici, cât și de adulți. Tuturor ne surâde atmosfera și ideea de a ne costuma în personaje de poveste, ființe supranaturale sau personalități istorice și de a petrece printre dovleci, pânze de păianjen și alte decorațiuni specifice. Dacă nu sunteți totuși adepții party-urilor, puteți sărbători noaptea de Halloween alături de persoana iubită sau distrându-vă împreună cu familia. Opțiunile sunt multe, motiv pentru care am enumerat câteva sugestii interesante mai jos.

Dacă vrei să sărbătorești data de 31 octombrie alături de partenerul de cuplu, poți alege să fii îndrăzneață și să porți un costum sexy de Halloween de la SevenSins. Dacă vrei să te transformi într-un iepuraș, o doctoriță sexy, o pisică sau o stewardesă, pe site găsești sute de modele incitante.

O altă idee în ceea ce privește petrecutul sărbătorii alături de persoana iubită este o cină romantică la un restaurant atent selectat. Caru’ cu Bere este unul dintre restaurantele cele mai vechi din capitală, clădirea în care se află fiind declarată monument istoric, și vă așteaptă cu bucate tradiționale alese și nu numai.

Copiii sunt cei mai fericiți în apropierea Halloween-ului. Pentru ei e o adevărată provocare să se costumeze în personaje cât mai înfricoșătoare, să se joace și să primească dulciuri specifice sărbătorii. Fabrica de Magie te ajută cu tot ce ai nevoie pentru a le organiza celor mici un party de neuitat – costume, decorațiuni tematice, accesorii inedite.

Decorul este unul dintre cele mai importante aspecte atunci când vorbim despre evenimente de orice fel și în special petreceri tematice. Florile sunt elementele decorative care nu trebuie să lipsească din peisaj, iar Floria te poate ajuta în acest sens. Colecția Floria de buchete și aranjamente florale destinată Halloween-ului cuprinde combinații de culori specifice anotimpului și temei. 

                 

Dacă vreți să petreceți Halloween-ul cu familia, dar nu vă doriți să organizați o petrecere mare, îl puteți transforma foarte ușor într-o seară cu activități de familie și să vă bucurați împreună de board games. Pe www.educlass.ro sunt o mulțime de jocuri pentru persoane de toate vârstele, la care pot contribui mai mulți jucători.

                              


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri