26 Septembrie 2018 publicat în Lifestyle 10 share-uri

Dacă eram tu, nu mă mai uitam înapoi. Mă păstram în gânduri și amintiri, în poze ascunse-n albume, în acorduri de piese ce-mi aduceau aminte de tine, de noi, de mine.

Cu tine o nouă lume pulsează de azi în mine. Noi visuri, noi idei- toate datorită și a ceea ce animi în mine.

Să fi fost singurul pe care l-aș fi sărutut, să fi rezistat până astăzi fără să mă fi dat niciodată nimănui… oare?… oare aș mai fi apreciat tot ce ești dacă nu erau toate eșecurile pe care undeva în umbra anilor le-am lăsat!?

În locul tău poate că aș fi fugit de mine și mi-e frică uneori să nu îți frâng inima, să nu te dezamăgesc, să nu îți fac rău fără să gândesc la asta. Însă acum poate e timpul să las lumina din pieptul meu să te cuprindă și să se înfășoare strâns de tine, să las lumina din pieptul tău să mă alinte și să uit de tot ce nu am fost și nu am putut fi cât tu nu ai fost aici să mă susții și să mă faci să înțeleg în minunea ce puteam fi și azi sunt, fiindcă TU MĂ FACi să mă cunosc altfel.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Ghid pentru alegerea mobilierului interior Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

* Un text trimis de Alexandra Șerban, viatanevindeca

Foto homepage: Vyshnova /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri