27 Septembrie 2018 publicat în Lifestyle 453 share-uri

Aceste suflete au venit pe Pământ pentru a ridica nivelul de vibrație al Planetei și pentru a contribui la schimbări sociale importante.

Născuți după anii ’70 (chiar dacă pionieri cu sufletul indigo au început să apară încă de la sfârșitul anilor ’40), aceste suflete au venit pe Pământ pentru a ridica nivelul de vibrație al Planetei și pentru a contribui la schimbări sociale importante.

Scopul acestor suflete este acela de a ajuta Planeta să intre într-o Era a Iluminării și de a crea premizele unei societăți bazate pe principii ale păcii și armoniei, dincolo de Ego. Aceștia sunt Copiii Indigo ai Planetei.

Sunt spirite dăruite, cu misiunea clară de a contribui la schimbări de perspectivă majore pe Planeta noastră dominată de diviziune și suferință. Sunt suflete care au început să apară din ce în ce mai des, după mijlocul secolului XX. Multe dintre mișcările sociale care s-au petrecut în acea perioadă se datorează lor: drepturile omului, feminism, drepturile animalelor, mișcarea hippie pentru Pace!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Test de iubire: Unde îți vei întâlni sufletul pereche în funcție de zodia ta? Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine! Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

Foto: Shutterstock/ Tithi Luadthong

Acești oameni au început să manifeste capacități spirituale, să pledeze pentru manifestarea creativă și să chestioneze disfuncționalitățile și normele nedrepte ale societății. Misiunea lor este aceea de a cutremura vechiul mod de a exista pe Pământ și efectele contribuției lor le simțim cu siguranță. Sunt suflete care lucrează pentru Pace și armonie între oameni și de asemenea Iubire pentru Mama Pământ și se implică în toate mișcările care presupun o schimbare de perspectivă.

Unii dintre acești oameni au devenit lideri, învățători, terapeuți, vindecători, dar îi putem găsi în orice domeniu activând conștient sau inconștient pentru a face ca lumea să fie un loc mai bun.

Slujba sufletelor indigo pe această Planetă este aceea de a elimina valorile vechi care au dăinuit până în 2012 și de a  le înlocui cu valorile unui Pământ Nou. Ei pregătesc Pământul pentru noile valori - iubire, frăție și surioritate, unitate, integritate. Ei sunt promotorii schimbărilor care vor caracteriza Noul Ciclu care a început în anul 2012. Sufletele Indigo sunt vindecătorii Pământului.

Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

De unde vine termenul de copii indigo?

Nancy Ann Tappe, învățătoare și consilieră cu abilitați metafizice, a studiat aurele oamenilor, adică acel câmp electromagnetic care ne înconjoară pe noi și absolut orice ființă. A scris și o carte care se numește „Cum să îți înțelegi viața prin intermediul culorilor” (Understanding Your Life Through Color)

Prin intermediul culorilor pe care le vedea la o aură, aceasată a reușit să identifice o metodă de a citi profilul psihologic al persoanelor. Ea a observat ca un procent semnificativ al oamenilor născuți după anul 1970 prezintă nuanțe de albastru în câmpul lor magnetic. Ea numit aceste suflete, „suflete indigo”. Această nuanță apărea doar în jurul anumitor suflete și astfel, Nancy Ann Tappe a concluzionat că acest lucru ar indica un nou tip de Conștiință ce începe să se manifeste pe Pământ. Semnele Revoluției Indigo au început să apară începând cu anii ’50.

Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Citește următoarele afirmații și dacă răspunzi cu „Da” la cel puțin 8 dintre acestea, înseamnă ca ești și tu, un suflet indigo

  1. Am un simț critic foarte dezvoltat și chestionez tradițiile și nedreptatea.
  2. Am dificultăți în a accepta ordine și de a asculta autoritatea.

Citește mai departe


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri