De fiecare data cand iubesc, traiesc sau sper sa-mi fie bine imi pun o masca. Cred cu tarie ca are tot dreptul sa stea lipita acolo si arat fericita cu masca pe care mi-am ales-o.

Colectia mea de masti s-a imbogatit simtitor de la an la an. Cum am reusit? De fiecare data cand sunt ranita, cand gresesc, cand mi se face o nedreptate, cand ranesc pe altii si ma simt vinovata, cand ma simt mica si neputincioasa, cand vad ca sunt printre putinii slabi, imi aduc aminte sa imi pun cate o masca. Doar astfel echipata, am curaj de atatea ori curaj sa plec la bal si sa-mi fac curaj sa dau nas in nas cu alte masti. Doar asa indraznesc sa calc apasat prin viata. Stiu ca arat nemaipomenit machiata. Sunt frumoasa si puternica, admirata, invidiata. Invincibila. Cea mai sigura masca.

De fiecare data cand iubesc, traiesc sau sper sa-mi fie bine imi pun o masca. Cred cu tarie ca are tot dreptul sa stea lipita acolo si arat fericita cu masca pe care mi-am ales-o. De fiecare data este cea care mi se potriveste. De fiecare data cand ceva menit sa stea acolo pentru eternitate se prabuseste, masca mea de aur se preface in lut si se faramiteaza in cioburi. De fiecare data reusesc sa o reconstituiesc.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie

Ultima oara cand am pasit in camera vietii, ceva mi-a zguduit puternic masca si a facut-o sa tremure. A fost durerea, mergand trup langa trup cu dezamagirea. Masca mi-a picat cu zgomot si s-a prabusit. Ah, masca mi-a picat de pe fata, mi-a lasat sa mi se vada sufletul gol... Durerea, haina, mi-a dat jos toate mastile si nu am putut sa o impiedic cu nimic. Totul s-a vazut si toti m-au vazut asa cum sunt.

Masca mi-a cazut si, fara pic de mila si sensibilitate, eu am lasat-o sa pice cu aplomb. Pentru prima oara de cand o masca a atins pamantul si nu s-a trantit cu zgomot, nu am tresarit si nici nu m-am aplecat sa o ridic de la mananc. M-am rusinat in schimb de propria goliciune si de ceea ce celelalte masti au vazut acolo: VULNERABILITATE. In loc sa spun “Au!”, am spus “Vai!”, in loc sa spun “Help”, am spus “Ah!, nu vedeti bine”. Nu am ascultat cum mi-au zambit celelalte masti, nici nu stiu cate coate si-au dat in stomac, cate s-au dezbracat si ele, cate m-au inteles, cate m-au compatimit, cate si-au dorit sa-si arunce fetele si erau pe punctul de a o face. Eu am fugit tiptil.. Nu o sa ma mai intorc decat atunci cand o sa ma simt bine si fara masca. Sau cand am timp sa-mi fac o alta.

Profesoară înjunghiată de un elev în timpul orei, la Colegiul „Ion Creangă” din București Mihalache&Dristor, cele mai noi locații el Studio în care poți beneficia de epilarea cu laser 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri