Ne asteapta surprize si intalniri cu destinul, de aceea este bine sa ne deschidem inimile catre ceea ce are viata de oferit.

Septembrie - Septembrie 2018 vine la pachet cu anumite momente cheie pentru viitorul tau. Decizii importante trebuie luate de multe persoane, chiar daca nu sunt intotdeauna cele mai usoare. Vreti sa ii impacati pe toti in jurul vostru si sa le faceti viata si inima mai usoare, dar trebuie sa va aveti in primul rand in vedere pe voi insisi. Atunci cand voi sunteti fericiti, si ei vor fi.

Octombrie – Minunile se intampla oricand, dar mai ales atunci cand te aliniezi la intentii si scopuri pozitive. Poate de aceea iti merge atat de bine luna aceasta si gasesti rezolvare si solutii la probleme care altadata pareau inabordabile. Da, o luna benefica solutionarii conflictelor de orice natura. Atunci de ce mai tii inca supararea pe tine insuti? Iarta-te, ai facut tot ce ai putut tu mai bine in acel moment. Mergi mai departe cu toata increderea, totul este de partea ta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Bacalaureat 2023. Perioada de înscriere la examen, prelungită cu cinci zile Sheraton Bucharest Hotel propune brunch-ul de Paște sub conceptul The Art of Gathering

Foto: Bruce Rolff /Shutterstock

Noiembrie – Calatoriile sunt favorizate in aceasta luna, cele catre tinuturi indepartate si persoane apropiate, dar si calatoriile catre sine insusi. Este luna cea mai potrivita sa stai de vorba cu tine insuti si sa vorbiti despre ce te multumeste si nemultumeste in momentul actual. Trebuie sa mai stii ca noiembrie 2018 este o luna a prosperitatii, a socializarii, a comunicarii, dar si a intelepciunii.

Decembrie – Decembrie 2018… o luna care insumeaza la un loc energia intregului an. Aceasta luna este despre munca, rezultate, cadouri materiale, dar si despre dragoste, revederi, imbratisari, a-i avea in preajma si in sufletul tau pe toti cei care iti sunt dragi. Daca ai de ales intre ratiune si simtire, stii foarte bine incotro sa te indrepti de data aceasta.

Foto homepage: Bruce Rolff /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri