26 Ianuarie 2018 publicat în Lifestyle 5 share-uri

Detoxifierea este ideala pentru sanatatea organismului tau! Tocmai de aceea ar trebui sa stii 6 reguli de baza, care te vor ajuta sa elimini toxinele intr-un mod eficient si rapid!

Comunicat de presa

Ar fi bine sa stii de la inceput ca, principalele sisteme de detoxifiere sunt: pielea, sistemul limfatic, ficatul, intestinele, rinichii si plamanii. Suzana Pretorian, medic balneolog in cadrul Danubius Health Spa Resort Sovata, iti propune 6 reguli de baza pentru detoxifierea organismului:

1. Detoxifierea incepe cu organele de detoxifiere cele mai putin afectate, iar cele afectate se trateaza la final.

2. Detoxifierea colonului este baza oricarui program de detoxifiere.

3. Detoxifierea limfatica si a rinichilor trebuie efectuata inainte de detoxifierea ficatului.

4. Odata ce te-ai supus unei detoxifieri limfatice, e bine sa te hidratezi intensiv. Practica si forme de miscarea moderata (plimbare, inot).

5. Stiai ca organismele obosite nu au mare energie pentru o detoxifiere adecvata? Ei bine, uite ce ai de facut. Inainte si in timpul detoxifierii, este bine sa iti refaci rezervele energetice prin odihna fizica si psihica si mai ales prin alimente nutritive.

6. Ia aminte! Reactiile de opozitie pe care le are corpul atunci cand intri la detoxifiere (raceli repetate, diaree, dureri de cap, dureri articulare sau eruptii cutanate) vor fi minime daca procedurile de curatare ale corpului sunt facute gradat.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri