Aceste cateva secrete din psihologie te pot ajuta sa aduci mai multa claritate in viata ta si sa ii intelegi mai bine pe oamenii din jurul tau.

Legea 5: Daca o prietenie dureaza cel putin 7 ani, atunci va fi o prietenie de o viata intreaga.

O pritenie care trece testul celor 7 ani nu se va mai destrama niciodata! Prietenii autentici sunt garantia pentru o viata bine traita.

Legea 6: Furia este un mecanism de aparare impotriva durerii. Cand cineva este furios, sufera.

Pentru ca nu stiu sa isi exprime emotiile negative, cei din jurul nostru reactioneaza uneori agresiv. In spatele furiei lor se ascunde insa multa durere.

Legea 7: Adevarata iubire este atunci cand pui ceea ce isi doreste cealalta persoana pe primul plan. Realizezi ca iubesti cu adevarat pe cineva este atunci cand vrei ca acea persoana sa fie fericita, chiar daca nu este cu tine.

Legea 8: Fa intotdeauna alegerea care te sperie cel mai tare, fiindca aceasta este cea care te va ajuta cel mai mult sa evoluezi.

Legea 9: Barbatii au tendinta de a uita si de a nu ierta, in timp ce femeile au tendinta de a ierta si de a nu uita.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa

Legea 10: Uneori e nevoie sa pui o mica distanta ca sa ii ajuti pe oameni sa realizeze cat de mult contezi tu pentru ei.

Persoanele care ne considera importante in viata lor, vor face tot posibilul sa restabileasca o legatura cu noi atunci cand simt ca au pierdut-o.

Iti recomandam si:

11 SECRETE PSIHOLOGICE care te ajuta sa ai succes in relatii


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri