Numerologic vorbind, toamna 2017 se anunta a fi o perioada foarte intensa pentru noi toti, cu multe schimbari si provocari, dar totodata un portal inspre vindecare si autovindecare.

Daca anul personal pentru 2017 este 6, toamna 2017 va avea vibratia cifrei 6

O toamna cu vibratia energetica a cifrei 6 nu poate fi decat un anotimp solicitant, dar plin de recompense in acelasi timp. Te concentrezi mai mult asupra nevoilor tale interioare, asupra familiei, asupra persoanelor pe care le iubesti si asupra responsabilitatilor pe care le ai de indeplinit fata de acestea. De asemenea, pe plan social, vibratia cifrei 6 inlesneste domeniul comunicarii. Comunicarea cu oricine, chiar si cu acele persoane care pana acum te intimidau sau te faceau sa te simti stanjenita, se realizeaza armonios, eficient, din pozitii de egalitate. Reusesti sa iti impui punctul de vedere in mai toate domeniile si sa iti faci vocea auzita. Daca in familie, stabilitatea este cuvantul cheie, pe plan social, asumarea de noi riscuri conduce catre succes si reusita. Pe plan profesional, esti creativa si reusesti cu usurinta sa te afirmi prin opiniile tale speciale.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Daca anul personal pentru 2017 este 7, toamna 2017 va avea vibratia cifrei 7

Toamna 2017 te ajuta sa te cunosti mai bine, sa iti oblojesti rani mai vechi, sa te vindeci si sa mergi mai departe cu viata ta. Multe lucruri frumoase te asteapta in aceasta perioada, cu precadere in ultima jumatate a lunii octombrie si prima jumatate a lunii noiembrie. Poarta-te frumos cu tine, asa cum te-ai purta cu cel mai bun prieten al tau. Rasfata-te, indeplineste-ti dorintele inimii, ai grija de sufletul tau si de nevoile tale. Acele relatii care nu sunt solide trec printr-un test de proba in aceasta toamna. Nu vor supravietui decat acele relatii in care sentimentele sunt profunde, puternice si asumate. In cuplurile bine sudate, atmosfera este linistita, zen, cu multe momente frumoase si timp de calitate petrecut impreuna.

Foto int: EtiAmmos /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri