Numerologic vorbind, toamna 2017 se anunta a fi o perioada foarte intensa pentru noi toti, cu multe schimbari si provocari, dar totodata un portal inspre vindecare si autovindecare.

Daca anul personal pentru 2017 este 4, toamna 2017 va avea vibratia cifrei 4

Oricat de greu iti pare si oricat de speriata ai fi, sa stii ca nu este nici greu, nici imposibil sa o iei de la inceput. De multa vreme, in interiorul tau aveai sentimentul ca trebuie sa faci anumite schimbari in viata ta, ca trebuie sa inchei anumite capitole care iti blocau viata si sa deschizi noi capitole. Dar iata ca vibratia cifrei 4 face posibile aceste lucruri intr-un mod armonios si facil. Este important sa ai incredere in intuitia ta, sa accepti sprijinul si ajutorul celor din jur, sa organizezi si sa faci planuri practice de atac pe care sa le urmezi. Atunci cand ai totul organizat sistematic in mintea ta, vei sti mai bine si ce trebuie sa faci, intr-un mod concret. Bineinteles, nu uita nici sa te relaxezi si sa te bucuri de compania unui partener de viata care se poarta cu tine intelegator si cald.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Daca anul personal pentru 2017 este 5, toamna 2017 va avea vibratia cifrei 5

O toamna purtand amprenta energetica a cifrei 5 nu poate fi decat o toamna plina de provocari, care te va scoate putin din zona ta de confort. Da, vor fi rasturnari de situatii. Da, este posibil ca tu sa nu fii pregatita pentru anumite oportunitati care iti ies in cale. Dar acest flux de situatii si evenimente neasteptate poate reprezenta tocmai imboldul de care aveai nevoia pentru a-ti schimba viata in urmatorii ani in cel mai bun mod cu putinta. In ceea ce priveste relatiile romantice, merita mentionat faptul ca, numerologic vorbind, esti intr-o etapa obiectiva, din care poti privi cu ochii realitatii situatia in care se afla relatia ta. Trebuie sa gasesti un echilibru intre a-ti asculta inima si a-ti asculta si ratiunea. Vibratia cifrei 5 indeamna si la mai multa disponibilitate fata de nevoile si dorintele celor dragi, iar viata familiala devine importanta in aceasta perioada, sursa ta de energie si de bine.

Foto int: EtiAmmos /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri