Cu toii avem astfel de vise ciudate care par sa nu faca un sens logic. Nu trebuie sa ignoram aceste mesaje ale subconstientului nostru. De ce? Visele pot deveni o unealta prin care noi ne putem transforma vietile in sens pozitiv. Visele ne ajuta sa intelegem mai multe despre noi insine. Visele ne atrag atentia asupra fricilor si anxietatilor noastre din viata de zi cu zi sau ne ajuta sa ne recunoastem ca poate, ne supunem la un stres presant si ca ar fi cazul sa luam o pauza.

Cum sa interpretezi visele pe care le ai

6. Am visat ca sunt intr-o cursa

Acesta este un vis terifiant, mai ales pentru persoanele cu claustrofobie. Este un vis adesea raportat de catre oameni – ei viseaza ca sunt blocati in locuri de unde nu mai pot scapa, mai ales locuri mici. Cei care au claustrofobie au adesea astfel de vise.

Un astfel de vis poate semnifica ca te simti blocat in ceea ce preiveste ceva din viata: relatii, job, copii, etc. Este bine sa analizezi situatii din viata ta curenta care iti creeaza anxietati, intrebari si te framanta.

7. Am visat ca mi-au cazut dintii

Uneori visam ca ne-au cazut dintii. Este un vis destul de frecvent. Dintii simbolizeaza puterea si increderea de sine. Daca se intampla lucruri stresante in viata noastra, e posibil ca la nivel subconstient sa simtim ca nu sunte sprijiniti, sa ne simtim fara putere si vulnerabili. Simtim ca am pierdut controlul.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate

Sa nu te sperii daca ai un astfel de vis. Incearca sa iti dai seama ce te-a facut sa iti pierzi increderea si gaseste metode prin care sa iti recapeti increderea de sine.

8. Am visat ca ma duc in gol

Lauri Lowenberg, psiholog specializat in analiza viselor spune ca un astfel de vis ar trebui sa fie considerat un semnal de alarma ca ceva care ne tulbura profund se intampla in viata noastra. Astfel de vise semnifica ca avem probleme serioase pe care trebuie sa le adresam in viata de zi cu zi. Daca ai astfel de vise recurente, cauta ajutorul unui specialist. Vorbind cu cineva de incredere poti sa gasesti solutii la problema ta.

9. Am visat ca am pierdut controlul unui vehicul

Accidentele de masina sunt unele dintre cele mai teribile vise pe care le poate experimenta o persoana. Astfel de vise semnifica faptul ca ai nevoie sa iti pui ordine in viata, ca ai nevoie sa iei o pauza si sa te gandesti mai profund la ceea ce iti doresti pentru viitor si ce poti face pentru a atinge obiectivele tale. Este un semn ca trebuie sa o iei mai usor.

10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi 10 rochii maxi superbe pentru zilele calde de primăvară Ce măsuri vor lua ministerele pentru a economisi 10 miliarde de euro de la bugetul statului: salariile și angajările la stat, înghețate

10. Am visat ca m-am accidentat

Un astfel de vis reflecta faptul ca o anumita persoana simte o slabiciune in viata sa. Putem sa avem astfel de vise si daca stam intr-o pozitie incomoda in timpul somnului si atunci acesta este modul cum mintea noastra traduce starea de siconfort.

Acest vis recurent iti atrage atentia ca trebuie sa te uiti la aspectele vietii tale fata de care simti nemultumire. Ai nevoie de un echilibru si de un sentiment de impacare si acceptare. Care sunt slabiciunile tale in acest moment?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri