Va prezentam cateva din legaturile amoroase ale unor personalitati masculine care au avut un cuvant de spus in istoria Romaniei si personajele feminine care le-au inspirat: Rona Hartner si Emil Constantinescu, Elena Lupescu si Carol, Velica si Mihai Viteazul, Maria Obrenovici si Cuza.

Femeia cunoscuta de toata lumea drept “slabiciunea” lui Cuza are doi copii nelegitimi cu acesta, insa spera ca intr-o buna zi sa devina femeia legitima din viata domnitorului.Dupa lovitura de stat de la 11 februarie 1866, Cuza a fost nevoit sa paraseasca tara. Aflat In exil, domnitorul nu a divortat de Elena, dar nici nu si-a intrerupt intalnirile sale cu Maria. La 41 de ani, afland ca sufera de o boala necrutatoare, cancer, Maria Obrenovici si-a pus capat zilelor.

Emil Constantinescu: Rona Hartner - Nascut in 1939 in Tighina, Emil Constantinescu devine presedinte al Romaniei in 1996, iar in 1998 primeste titlul Omul de Stat European al Anului. Luminita Neamt, Rona Hartner si Daniela Rosca sunt doar cateva din numele de femei despre care gurile rele sustin ca facut la un moment dat parte din viata lui Emil Constantinescu, casatorit cu Nadia Nadia Ileana Constantinescu. Cele mai multe barfe si controverse au aparut insa in jurul legaturii acestuia cu Rona Hartner, actrita, cantareata si dansatoare chiar daca

cei doi au negat vehement existenta vreunei legaturi intre ei.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii

Nu este de o frumusete deosebita, insa actrita are un stil aparte si un farmec tineresc, iar in ochii ei citesti cu placere bucuria si pasiunea de a fi si de a trai. Indiferenta ca relatia sa cu fostul presedinte al Romaniei a existat sau nu, ea a fost una excesiv de mediatizata, punandu-i Ronei impedimente reale in cariera sa de artista, ceea ce a determinat-o sa plece la Paris. Sunt multe persoane insa care sustin ca legatura dintre cei doi este pura fictiune si nimic mai mult decat un rod fantezist al invectivelor politice.

Mihai Viteazul: Velica – Mihai Viteazul este un nume in istoria Romaniei care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Despre personalitatea, viata si infaptuirile sale istorice se spun si se cunosc multe, insa putini sunt cei care stiu ca infaptuitorului de facto al unirii celor 3 Tari Romanesti ii era draga o anumita femeie si nu doamna Stanca, sotia sa legitima. Mihai nu ezita sa se prezinte cu Velica la curte sau la diverse evenimente, ba chiar a adus-o sa locuiasca impreuna cu sotul sau, la resedinta din Targoviste. Velica, tiitoarea lui Mihai Viteazul, se tragea din neamul vestitei doamne Chiajna, iar Mihai a cerut celor din jur sa arate respect acesteia si sa o trateze corespunzator. Se spune ca doamna Stanca nu l-a iertat niciodata pe Mihai pentru umilintele la care a fost supusa din cauza patimii sale necugetate pentru Velica.

7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri