Afla cum poti castiga o saptamana de rasfat la BaliSpa Cornu.

Relaxare completa, griji pierdute si uitate, inviorare, momente in care sa te simti precum o regina? Ca sa ne simtim bine in pielea si in suflet nostru, din cand in cand, avem nevoie de un astfel de rasfat.

Proestetica si Garbo te invita asadar la concurs. Participand la acest concurs, poti castiga o saptamana de rasfat la BaliSpa Cornu.

Ce presupune insa aceasta saptamana de rasfat? Te vei odihni in camere de lux, cu dotari de exceptie, mobilier si decoruri originale din Bali, insula zeilor si vedere asupra peisajului subcarpatic din Cornu si vei face miscare in superbul parc si pe aleile marginite de pomi fructiferi si brazi. Intrucat sanatatea vine din interior ti se va stabili o dieta menita sa te ajute sa iti implinesti scopurile.

Vei beneficia totodata de antrenor pentru fitness, vei putea face aquagym sau vei putea inota in piscina acoperita. In plus, te vei relaxa in jacuzzi, la sauna si vei beneficia de tratamente de estetica corporala si de masaj balinez.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale

Mai multe detalii despre BaliSpa Cornu poti afla aici: www.proestetica-sana.ro.

Concursul se desfasoara in perioada 26 mai - 8 iunie 2009. Citeste cu atentie si regulamentul concursului.

Ceea ce trebuie tu sa faci pentru a te inscrie in concurs este sa recomanzi site-ul Garbo la 5 prietene folosind acest formular. Castigatorul va fi stabilit prin tragere la sorti.

Inscrie-te acum!

Mult succes!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri