1 Martie 2017 publicat în Lifestyle 2 share-uri

Talia Marcheggiani este medic naturopat curent in Toronto, avand o abordare holistica in tratarea bolilor pacientilor sai. Aceasta ne propune 15 pasi pe care ii putem urma pentru a ne reinventa vietile si a aduce abundenta, creativitatea si fericirea in peisajul nostru cotidian:

6. Dormi 8-9 ore pe noapte.

7. Mananca legume, in special legume verzi.

Evita zaharul, consuma cafea si alcool cu moderatie. Opteaza pentru proteine si grasimi sanatoase.

8. Fa exercitii.

Foto: Feliks Gurevich / Shutterstock

Fa putina miscare in fiecare zi.

9. Exerseaza muschiul ideii.

In opinia lui James Altucher, creativitatea este un muschi pe care trebuie sa il antrenam altfel se atrofiaza precum orice alt muschi. Acesta ne recomanda sa tinem un jurnal in care sa notam 10-20 de idei in fiecare zi. Nu trebuie sa fie idei bune, ci orice fel de idei. Inlaturarea filtrului auto-judecare este important pentru a permite creativitatii sa infloreasca. Trebuie sa ne tonifiem acest muschi.

10. Fa psihoterapie daca este necesar.

Incepe sa te ocupi de ranile din copilarie si intalneste-ti criticul interior. Indreapta-ti convingerile eronate pe care le ai despre tine, despre lume si despre trecut.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu Vitality Club dă startul sezonului estival de 1 mai cu evenimentul Grill & Chill

11. Mareste-ti cercul social.

Daca dupa ce ai urmat pasul 2, ti se pare ca cercul tau social s-a micsorat, incepe sa gasesti modalitati pentru a-l extinde.

12. Trateaza-i pe ceilalti ca si cum ar fi ultimele lor zile pe pamant.

Ni se spune sa ne traim fiecare zi de pe Pamant de parca ar fi ultima. Dar daca am trai ca si cum fiecare zi de pe Pamant ar fi si ultima zi a celorlalti? Probabil ca ne-am purta cu ei putin mai frumos, am fi mai deschisi fata de ei, mai sinceri, nu am mai barfi si nu i-am mai vorbi de rau. Poate ca i-am aprecia mai mult.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri