1 Martie 2017 publicat în Lifestyle 2 share-uri

Talia Marcheggiani este medic naturopat curent in Toronto, avand o abordare holistica in tratarea bolilor pacientilor sai. Aceasta ne propune 15 pasi pe care ii putem urma pentru a ne reinventa vietile si a aduce abundenta, creativitatea si fericirea in peisajul nostru cotidian:

13. Acorda atentie acelor aspecte pe care le dispretuiesti in altii sau in privinta carora esti gelos.

Lucrurile pe care le invidiem la altii sunt adesea eurile noastre renegate. Daca sunt gelos pe debutul prietenului meu pe Broadway probabil ca imi neg partea creativa, excentrica si artistica din mine si careia este timpul sa ii ofer dragoste si atentie.

Lucrurile care ne deranjeaza la altii reprezinta adesea partile noastre intunecate, lucrurile negative pe care le renegam in noi insine. Fostul meu prieten era egoist si rece. Avea grija mai intai de propriile nevoi. Poate ca am nevoie sa incep sa am grija de propriile nevoi sau sa fac pace cu propriile tendinte inspre egoism. Emotiile noastre negative fata de altii ne pot asigura instrumente uimitoare de iluminare si ne pot pregati pentru propria reinventare.

14. Asculta. Pune intrebari. Manifesta curiozitate.

Cand cineva termina ce a avut sa-ti spuna, respira si numara pana la 2 inainte de a raspunde. Este uimitor cum se schimba relatiile cand te angajezi in simplul act de a asculta. Iubesc tehnica ascultatului reflectiv. Atunci cand ascultam reflectiv, repetam inapoi cuvintele celuilalt, adaugand in acelasi timp ceva nou, ceva ce credem ca au intentionat sa spuna, cautand intelesul cuvintelor persoanei respective – prietenul tau, pacientul sau clientul tau. Gasesc ca acest lucru ajuta persoana cu care vorbesc sa simta ca este cu adevarat ascultata. Daca inteleg gresit, ii ofera celeilalte persoana sansa de a ma corecta si prin urmare asigura ca ne intelegem unul pe altul si comunicam cu adevarat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu Vitality Club dă startul sezonului estival de 1 mai cu evenimentul Grill & Chill

15. Fa-ti o lista de "to-do".

In loc sa iti faci o lista cu lucrurile pe care trebuie sa le faci astazi, lista ta standard, scrie o lista cu lucrurile pe care le-ai facut la sfarsitul fiecarei zilei. A te uita la tot ce ai facut in ziua respectiva ofera un sentiment al implinirii mult mai benefic decat stresul si anxietatea cauzate de lista cu lucruri pe care le ai de facut.

Sursa: www.thenddc.com

Foto homepage: karelnoppe / Shuttterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri