21 Februarie 2017 publicat în Lifestyle 48 share-uri

Solutia este sa te lasi pe mana ei, pe mana vietii. Caci ea isi stie procesul, stie de ce ai nevoie.

Solutia e sa te lasi pe mana ei, pe mana vietii. Caci ea isi stie procesul, stie de ce ai nevoie. Cat de adanc sa iti striveasca carnea, cat de zdruncinator sa iti darame legile propriei vieti dupa care te calauzesti si crezi ca NUMAI ASA se poate ca altfel mori, ca altfel nu mai esti tu ori ca nu mai e viata ta. DAR NU, strivind ceea ce te caracterizeaza iti da voie sa fii mai mult. Si intelegi, mai apoi.

Foto: CHOATphotographer / Shutterstock

Procesul poate dura 5 ani, 15, 30, 2 luni… 6 luni sau doar o zi. E crunta moartea ta la care privesti atunci cand inca mai esti in viata, dar simti ca sufletul iti alearga despuiat de corp, de minte, de material. Te simti gol si mic, fara ajutor. Si strigi ca poate Dumnezeu sa te auda si sa iti sopteasca clar in urechi ce sa faci. Dar nu mai e nimeni. Doar tu si ceea ce decizi.

Decide sa te asculti chiar daca te indoiesti. Decide sa iti asumi posibila mega greseala chiar daca habar nu mai ai sa discerni intre ceea ce tu cataloghezi drept bine sau rau.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Elibereaza-te si permite-ti sa fii, permite-I vietii sa fie prin tine!

Si ai incredere fiindca din caderea ta si din torsiunile la care esti supus, pierzandu-ti si ultima gura de aer, ti se pregateste renasterea.

Am fost acolo. Ieri. Am cazut si nu am mai stiut incotro, dar am fost nevoita sa fac asta. Era prea mult.
Si azi trezindu-ma, m-am simtit renascuta. Mai puternica. Mai aproape de adevarul vietii. De cine sunt.
In siguranta.
Si am inteles:

DA VIETII VOIE sa iti dovedeasca ca nu e in van sa AI incredere in ea.

Fiindca daca viata ne da cele mai crunte si nebune lectii, tot ea ne si vindeca.

Se intampla neprogramat. Intr-o zi ca oricare alta, poate chiar intr-o zi in care crezi ca VIATA ITI E PERFECTA. Se intampla brusc si intreaga lume ti se naruie- pentru a recladi o lume noua, careia ii apartii, dar in care ti-e frica sa pasesti, fiindca habar nu ai de cata putere e in tine, OMUL MEU.

Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești! Testul celor 3 Sfinți: Ce mesaj sacru îți poate schimba viața?

Un articol de Alexandra Serban

Foto homepage: Paul shuang / Shuttterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri