23 Decembrie 2016 publicat în Lifestyle 4 share-uri

In aceasta perioada a anului, bucurati-va de tot ceea ce este mai frumos alaturi de oamenii pe care ii iubiti. Folositi aceasta ocazie pentru a trimite mesaje si ganduri calde de Craciun, tuturor oamenilor din viata voastra.

Mesaje si sms-uri de Craciun pentru cei dragi

13. In fiecare Craciun sa ne amintim ce inseamna compasiunea, iertarea si rabdarea. Toate acestea ne vor aduce linistea sufleteasca de care avem nevoie si ne vor ajuta sa devenim persoane mai intelegatoare care pot schimba in bine vietile celor apropiati. Sarbatori fericite!

14. Cu siguranta nu voi uita prea curand clipele pe care le vom petrece impreuna de Craciun. Alaturi de tine voi privi altfel aceasta sarbatoare: luminitele bradului imi vor incalzi sufletul, colindele imi vor umple inima de fericire iar imbratisarea ta ma va face sa realizez cat de mult ma bucur ca existi. Craciun fericit!

15. Craciun cat mai luminos, vis de iarna calduros, liniste langa cei dragi, veste buna dinspre magi! Brad inalt sa ai in casa, cozonac proaspat pe masa, sa auzi colinde-afara, si sa ninga... pan' la vara! Craciun fericit!

16. Ma bucur ca esti langa mine si sper sa petrecem impreuna un Craciun de neuitat cu multa zapada, colinde si bucurii! Esti cel mai frumos cadou de Craciun pe care l-am primit vreodata si iti multumesc ca existi!

Foto: Pixabay

17. Frumusetea iernii, cu dulcele ecou al colindelor si cu imaginea celor dragi in suflet sa va aduca implinire, iubire si fericire. Sarbatori fericite!

18. Deschide-ti sufletul pentru lumina celei mai frumoase sarbatori a Crestinatatii: Nasterea Domnului Iisus Hristos. Deschide-ti sufletul si da voie ca miracolul Craciunului sa te invaluie pentru tot restul anului. Sarbatori Fericite si La Multi Ani!

19. Fie ca aceste Sarbatori de iarna sa iti aduca un zambet larg pe buze. Fie ca acest Craciun sa fie memorabil si sa fii inconjurat/a de multa, multa dragoste! Cele mai calde urari si multe imbratisari!

20. Inconjoara-te de familie si prieteni, bucura-te de glasurile colindatorilor si de dansul fulgilor de nea. Astfel, spiritul Craciunului te va insoti tot anul si dragostea pe care o daruiesti celorlalti ti se va intoarce inzecit. Sarbatori Fericite!

21. Miros de brad, parfum de flori, bat in ferestre uratori, clipesc pe cer mii de culori, fiti fericiti de sarbatori, acum si-n anii urmatori!

22. In fiecare cutie de sub brad sa gasesti un vis frumos, in fiecare glob o dorinta, implinita si in fiecare zambet de colindator un miracol divin! Craciun fericit, te imbratisez cu multa caldura!

23. Una dintre bucuriile Craciunului este sa te gandessti la persoanele speciale din viata, iar tu esti una dintre acele persoane minunate! Sa ai un Craciun fericit!


Iti recomandam si: 15 citate insufletite despre Craciun


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri