12:12, 26 Decembrie 2016 publicat în Lifestyle 219 share-uri

Iwona Podlasinska este o mamica din Polonia pasionata de fotografie si mama a 2 copii adorabili. Talentata artista a reusit sa surprinda cadre superbe cu cei doi copii si cei doi nepoti ai sai si in acelasi timp sa scoata in evidenta inocenta copilariei si frumusetea iernii.

Iwona Podlasinska este o mamica din Polonia pasionata de fotografie si mama a 2 copii adorabili. Talentata artista a reusit sa surprinda cadre superbe cu cei doi copii si cei doi nepoti ai sai si in acelasi timp sa scoata in evidenta inocenta copilariei si frumusetea iernii. Cadrele surprinse sunt extraordinare, desprinse parca din povestile de iarna in care copiii reusesc cel mai bine sa ii simta magia si sa se bucure de zapada.

“In realizarea acestor fotografii m-am lasat inspirata de filmele animate, de cartile pentru copii, de viata, de amintirile mele din copilarie, de joaca copiilor mei”, declara artista intr-un articol publicat pe Boredpanda.com. “Am vrut sa surprind sentimentul acela de nostalgie si de asteptare pe care ni-l inspira zilele scurte si noptile foarte lungi de iarna. Prin aceste poze, incerc sa imi amintesc sentimentele pe care le-am avut in inima mea cand eram copil si incerc totodata sa ii fac si pe ceilalti sa isi aminteasca magia Craciunului.”, adauga Iwona Podlasinska.

Citeste si:
Transformă fierul vechi în artă! - Expoziție de sculpturi din fier...
Transformă fierul vechi în...

Puteti vedea fotografiile pe contul de Instagram iwonapodlasinska

Foto homepage: By Yuganov Konstantin /Shutterstock

Citeste si:
Nastere prematura | Cauze, factori de risc, preventie si metode de...
Nastere prematura | Cauze,...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri