Rasfatatii familiei, baietii si fetitele asteapta cu interes sarbatorile de iarna ca sa vada ce cadouri primesc de la Mos Craciun. Anul asta poti sa fii tu cel care le face surprize, mai ales daca profiti din timp de reducerile la jucarii si imbracaminte.

In goana dupa cumparaturi si cadouri, de multe ori pierdem din vedere promotiile unor magazine. Daca inca nu ai facut lista cu daruri pentru cei dragi, pentru piticii de acasa, ar trebui sa te orientezi catre jocurile educative sau creative. Pentru baieti poti alege dintre masinute, avioane sau roboti de jucarie, iar pentru fetite ai o gama variata de papusi, figurine sau puzzle.

De Craciun jucariile pentru copii de la Noriel au preturile mai mici cu pana la 50%, ocazie cu care cumperi mai mult cu acelasi buget. Am selectat pentru tine cateva produse care vor incanta, vor aduce zambete si bucurii pentru prichindei.

  • Tablita Magica Micul Artist este recomandata curiosilor cu varsta peste patru ani, care vor sa descopere lumea in imagini 3D. De fapt, desenele realizate de ei vor prinde forma si vor parea ca si cum pot fi atinse, folosind accesoriile din set: markere speciale, tabla de desen, o pereche de ochelari 3D si patru sabloane.
  • Magic Jinn are 45% reducere. O jucarie educativa care ajuta micutii sa invete si sa primeasca multe cunostinte despre 350 de animale si planeta. Interactiv si animat, cu efecte sonore si luminoase.
  • Se distreaza si canta cu Computerul Testoasa - PC Karaoke, iar tu platesti cu 39% mai putin la achizitie. Un laptop de jucarie cu melodii pentru activitati haioase – citit, scris, socotit, cantat.
  • Daca ii place sa se viseze un spion care rezolva cazuri, o sa aiba nevoie de un gadget potrivit – ceasul spionului. Un aparat cu care se distreaza si care poate fi folosit atat ziua, cat si noaptea, cu care scrie mesaje secrete, seteaza alarma si se foloseste de cronometru.
  • Perfect de la bunici pentru pitici – trenulet electric cu lumini. Discountul este generos -25%, dar timpul petrecut impreuna este de nepretuit, mai ales in preajma sarbatorilor de iarna cand se colectioneaza cele mai frumoase amintiri. Se asambleaza foarte usor – locomotiva, 3 vagoane de marfa, 2 pomi si o cladire pentru gara – animate de efecte luminoase.
  • Pufos si caraghios, ursuletul de plus de 86 de centimetri este mai ieftin cu 70%. Un prieten tacut, dar loial, o jucarie minunata.
  • Pentru fetita, o papusa Disney Ariel – sirena care le invita pe domnisoare sa-si dezvolte imaginatia pentru universuri fantastice, populate de creaturi mistice si magice care vor cuceri.
  • Cadou de Craciun pentru baieti si fetite: puzzle cu decoratiuni de iarna. Un set de 240 de piese pentru scris povesti, pentru inventat finaluri, mai ales pentru ca sarbarorile si dorintele ajung mereu la Polul Nord si pentru ca uneori si renii mosului au nevoie de ajutor.
  • Jocurile de constructie pentru fetite – un aliat pentru petrecerea timpului liber intr-un mod cat mai distractiv. Setul cu 20 de cuburi ajuta la dezvoltarea indemanarii, a gandirii logice, a creativitatii si a comportamentului social.
  • Iti face prajituri, te invita la ceai si mereu te tine de vorba in timp ce face treaba prin bucatarie. Desigur, doar isi imagineaza asta, iar fetita ta se foloseste vesela de diverse ustensile de joaca pentru a-si surprinde invitatii de la masa pregatita de ea. Tu platesti cu 50% mai putin pentru achizitie.

Sursa foto: pixabay.com

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri