Daca iubiti si voi la fel de mult ca si noi modul in care reuseste limba italiana sa sensibilizeze si sa ajunga la sufletul tuturor, iata 12 melodii si voci italiene deosebite pe care, poate, nu le stiati.

Plansul, suferinta, fericirea, surasul, zambetul, viata… parca nimic nu le surprinde intr-un mod mai sensibil decat interpretarile vocale ale artistilor italieni. Daca iubiti si voi la fel de mult ca si noi modul in care limba italiana reuseste sa ajunga la sufletul tuturor, iata 12 melodii si voci italiene deosebite pe care, poate, nu le stiati. Daca v-ati saturat de versuri fara fond, linii melodice monotone si ritmuri muzicale care nu reusesc sa transmita nimic, atunci aceste 12 melodii sunt pentru voi. Sunt ca o gura de aer proaspat si merita sa le ascultati pe fiecare in parte:

12 melodii italiene care iti vor intra la suflet

Giusy Ferreri - Volevo te

Vasco Rossi - Senza parole

Marco Mengoni - Guerriero

Lucio Dalla - Caruso

Alessandra Amoroso - Sul ciglio senza far rumore

Gianna Nannini - L'immensità

Asculta si celelalte 6 melodii italiene pe pagina urmatoare >>

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. „Georgian Legend” – un spectacol uluitor de dans, muzică și coregrafie pe 21 aprilie la Sala Palatului Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri