12:12, 6 Decembrie 2016 publicat în Lifestyle

Marilee Adams ne ofera cateva sfaturi simple. Sa nu ne pierdem niciodata curiozitatea. Sa ne punem intrebari permanent. Sa nu stam in expectativa, asteptand sa se schimbe ceva peste noapte, ci sa luam initiativa.

Cartea "Invataturi care schimba vieti. 12 instrumente mentale de autoperfectionare" este disponibila pe site-ul Elefant.ro

Conceptele prezentate atat de mestesugit in cartea lui Marilee Adams ne arata ca modul de gandire al unui lider, procesele cognitive pe care le adopta, convingerile si modelele sale mentale ii afecteaza comportamentul si capacitatea de a stabili relatii cu propriii adepti. Pe parcursul cartii vom vedea ca felul in care ne comportam este rezultatul propriilor ganduri, decizii si perceptii, aratandu-ne cum sa ne schimbam mentalitatea chiar si in cele mai provocatoare circumstante.

Citeste si:
Învățături de la Pema Chodron, călugăriță budistă, care te ajută să...
Învățături de la Pema...

Marilee Adams ne ofera cateva sfaturi simple. Sa nu ne pierdem niciodata curiozitatea. Sa ne punem intrebari permanent. Sa nu stam in expectativa, asteptand sa se schimbe ceva peste noapte, ci sa luam initiativa. Sa observam cu atentie tot ceea ce ni se intampla. Sa nu judecam pe nimeni, ci sa invatam din toate cate ceva. Sa fim deschisi la minte, sa ne punem permanent doar acele intrebari care ne ajuta sa invatam, nu sa ne faca sa persistam in negativism, iritare si frustrare. Pentru ca, pana la urma, la asta se rezuma tot: sa ne schimbam in bine viata noastra si pe a celor din jur.

Autor: Marilee Adams; Cartea a fost publicata la editura Amaltea

Citeste si:
11 învățături spirituale care ne pot scoate din Matrix-ul in care...
11 învățături spirituale care...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri