30 Noiembrie 2016 publicat în Lifestyle 24 share-uri

Mesaje, urari si declaratii de dragoste cu care sa le inseninezi ziua apropiatilor care poarta numele deosebit de Andrei/ Andreea!

Ziua de 30 noiembrie este o zi cu totul si cu totul speciala, este zi de sarbatoare, este o zi frumoasa in care ne bucuram si facem/ primim urari si felicitari. Calendarul crestin ortodox consemneaza sarbatoarea Sfantului Andrei si nu sunt putini cei care astazi isi celebreaza onomastica.

Sfantul Andrei este considerat a fi patronul Romaniei, dar si cel care a propovaduit pentru prima oara crestinismul pe aceste meleaguri. De aceea, acest nume este foarte des intalnit si iubit. Surprinde-i placut pe cei dragi si trimite-le o urare din suflet. Noi ti-am pregatit 12 mesaje cu care sa le inseninezi ziua apropiatilor care poarta acest nume deosebit. Daca iti plac, trimite-le mai departe si ofera-le drept cadou:

Cele mai frumoase Mesaje si Urari de Sfantul Andrei

1. Am pentru tine cel mai frumos buchet din lume, un buchet cu fericirea dorita, visurile implinite si iubirea harazita. Cel de Sus mi-a spus sa ti le daruiesc, fiindca le meriti din plin. La multi ani, draga Andrei/ draga Andreea!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Vitality Club dă startul sezonului estival de 1 mai cu evenimentul Grill & Chill Mâncarea românilor de 1 Mai, trimisă cu tonele în străinătate. „Clienții și-au comandat cu o săptămână înainte caserolele de mici”

2. Ziua numelui sa te gaseasca la fel de luminos/ luminoasa ca ochii unui copil care priveste cerul cum isi cerne fulgii de nea. Sa ai caldura bratelor si iubirea neconditionata mereu in jurul tau, oamenii sa isi reverse bunatatea asupra ta si Dumnezeu binecuvantarea. Sa fii intotdeauna fericit/a!

3. Sfantul drag al numelui tau sa isi coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca tot ce iti lipseste si ti-ar folosi! Te iubesc din tot sufletul! Iti multumesc ca m-ai primit si mi-ai facut loc in viata ta!

4. Sunt sigura ca sfantul al carui nume il porti iti va calauzi pasii pe drumuri pline de noroc si de dragoste si te va purta pe aripile fericirii in aceasta viata. Sa nu iti pierzi niciodata speranta, Dumnezeu te-a iubit tare mult!

5. Sa cresti in dragoste si frumusete precum grausorul de sfantul Andrei! La Multi Ani cu spor, cu fericire si liniste interioara, cu bucurii nenumarate!

6. Un cer fara nori, un drum fara gropi, trandafiri fara spini, o viata fara probleme si griji! Iti doresc ca Dumnezeu si sfantul Andrei sa te ocroteasca intotdeauna, sa iti daruiasca zile multe incarcate cu momente speciale, pe cei dragi in jurul tau, impliniri cu nemiluita, si muuuulta sanatate!

7. De ziua numelui tau vreau sa-ti reamintesc ce om frumos si special esti. Sa nu uiti niciodata sa traiesti, sa privesti numai inainte, fara regrete, si sa iubesti acest dar frumos pe care l-ai primit odata cu nasterea ta: VIATA!

8. Chiar daca nu sunt langa tine, fiecare gand al meu se indreapta catre tine astazi si intotdeauna! Iti sunt alaturi si iti trimit cele mai calde imbratisari si cele mai sincere urari. Sfantul numelui tau sa te tina in palmele sale si sa te protejeze, dar si sa iti mangaie sufletul ori de cate ori ai nevoie!

9. Cineva mi-a spus ca e suficient sa crezi pentru ca visurile tale sa devina realitate. Eu iti spun ca am incredere in tine si stiu ca poti sa creezi file de poveste in cartea vietii pe care ti-ai ales-o!

10. Viata sa iti fie o mangaiere, zilele speranta, cei dragi alinare, Dumnezeu si toti sfintii indrumare! La multi ani, scumpul/ scumpa meu/ mea Andrei/ Andreea!

11. Pe o crenguta de brad sta scris: La Multi Ani cu mult, mult drag; Pe o petala de floare: o viata numai cu soare; Pe un firicel de nea: te iubesc, esti viata mea!

12. Iti doresc ca aceasta zi speciala, ziua numelui tau, sa iti stearga toate lacrimile de tristete si sa iti deseneze in schimb zambete pe chip. De asemenea, iti doresc ca tot ce ti-a fost greu pana acum sa devina usor si sufletul tau sa paseasca senin prin viata!

Foto: David Tadevosian / Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri