28 Septembrie 2016 publicat în Lifestyle 20 share-uri

Si ce daca ploua, si ce daca frunzele copacilor se usuca si cad? Avem o multime de alte motive pentru care putem sa iubim toamna la fel cum iubim orice alt anotimp!

1. Hello Autumn! In sfarsit putem spune bun venit outfit-urilor in care putem integra cele mai cool ghete, ciorapeii pe care ii iubim atat de mult si gentile in culori pastelate. Ah, si sa nu uitam de ciocolata calda pe care o putem savura in orice moment, fara sa ne gandim ca este prea cald pentru asta.

Sursa: Giphy.com

2. Acum poti in sfarsit sa bei o cana de ceai fierbinte, aromat, cu un strop de scortisoara, si poti chiar sa iti scoti din dulap cana ta cu hainuta pe care o iubesti atat de mult.

.

Sursa: Giphy.com

3. Chiar daca este o sarbatoare imprumutata, Holloween-ul este un motiv de sarbatoare pe care il asteptam cu nerabdare atunci cand toamna isi intra in drepturi.

Sursa: Giphy.com

4. Si ce daca ploua? Umbrela ta fashion abia asteapta sa fie scoasa la plimbare. Unde mai pui ca cizmele de cauciuc sunt inca in trend?

Sursa: Giphy.com

5. Bucura-te de diminetile insorite cand frunzele iti zambesc la geam!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Sursa: Giphy.com

6. Tu si perechea ta va puteti asorta in sfarsit puloverele preferate! Sau nu. Puteti iesi la o plimbare draguta in parc si sa va bucurati de minunatele peisaje.

Sursa: Tumblr.com

7. Natura parca ne transmite toata energia ei frumoasa si colorata. Doar bucura-te de momentele petrecute asa cum iti place tie.

Sursa: Giphy.com

8. Iesirile cu animalutele tale preferate sunt mult mai distractive acum!

Sursa: Giphy.com

Foto homepage: didesign021 /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri