Locul Pereche al Sufletului tau: 30 de semne ca Sufletul tau a ajuns Acasa in aceasta viata pe Pamant

30 Septembrie 2016 publicat în Lifestyle 656 share-uri

In anumite momente ale vietii noastre, sufletul nostru ne "cheama" in mod inexplicabil si misterios catre un anumit loc. Locul sufletului tau este acel loc fata de care te simti puternic conectat si in care "infloresti" spiritual, locul in care sufletul tau se simte cel mai acasa, linistit, liber sa fie cine este cu adevarat. Este locul pe care sufletul tau il simte ca ACASA.

Acasa este acolo unde iti este sufletul

La randul lor, vorbind dintr-o perspectiva generala. locurile sunt puternice. De asemenea, o casa nu este doar o cladire, ci gazduieste viata in ea. O casa nu este doar un loc construit din caramizi, piatra sau lemn. Odinioara, aceste materiale au fost la randul lor vii, au avut o energie specifica, au fost copaci, pietre, pamant. O casa este o manifestare exterioara a lumii noastre interioare si adaposteste energia vietii tale, cu experientele si perspectivele vietii tale, energia materialelor din care a fost construita. O casa trebuie sa ii ureze bun venit sufletului tau si sa il faca sa se simta ca acasa.

“Singuratatea crescuta, izolarea, lipsa imginatiei si a inspiratiei sunt cateva din preturile pe care le platim atunci cand casele noastre nu ne ‘hranesc’. Acest lucru se intampla cand acasa nu este un ecosistem de sprijin pentru dezvoltarea si traiul aspiratiilor noastre mai inalte”, afirma Katherine Allen, autor si fondator al Harmonious Living Environments pe conversationsfromthebrink.com.

“Trebuie sa realizam ca acasa este o calatorie, nu un obiectiv; este o calatorie a spiritului uman. Thomas Morus a spus ca ‘nu cautam casa perfecta sau jobul perfect sau perechea perfecta, ci cautam experienta pe care suntem chemati sa o recream din micile si multele vizite noastre aici si acolo, din calatoriile si experientele in care ne-am strans ca sa le numim Acasa pentru noi', declara coach-ul in continuare.

“Locul sufletului tau poate fi o insula, o cladire, un oras sau chiar o poiana care deschide un spatiu in interiorul tau despre care nu ai realizat ca a fost inchis.- iata ce definitie frumoasa a locului sufletului tau ne ofera si publicatia matadornetwork.com. De asemenea, dupa cum se arata in aceeasi revista, locul sacru al sufletului este descris de Jeffery Paine ca “un sentiment de conexiune intre peisajul interior si peisajul exterior. Imblanzirea inimii.”

Astazi, oriunde te-ai afla,
Fii sufletul acelui loc. (Rumi)

Foto: Pixabay


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri