12 Trucuri Psihologice fascinante pe care oricine ar trebui sa le stie

12:09, 26 Septembrie 2016 publicat în Lifestyle1789 share-uri

12 trucuri psihologice absolut fascinante care iti vor starni curiozitatea si te vor intriga!

Foto: Pixabay.com

7. Modalitatea cea mai buna de a trece printr-o zona aglomerata este aceea de a te uita inspre destinatia ta finala. Brusc, undeva se va deschide un drum. In zonele aglomerate, oamenii apreciaza incotro merg altii identificand in ce directie se uita acestia. Apoi fie se alatura valului de oameni, fie o iau in directia opusa.

Citeste si:
Trucuri psihologice pentru a te elibera de mânie și suferință
Trucuri psihologice pentru a...

8. In cazul in care consideri ca o anumita persoana are de gand sa te vorbeasca de rau intr-o sedinta, asaza-te langa persoana respectiva. Este mult mai greu sa vorbesti de rau si sa fii agresiv cu cineva care se afla in imediata ta proximitate, asa ca probabil se va domoli din punctul acesta de vedere.

9. Daca vrei sa te distrezi putin cu cuvintele, atunci cand conversezi cu cineva, alege un cuvant pe care il spune si apoi, de fiecare data cand spune cuvantul respectiv (sau cuvinte apropiate lui), zambeste, da din cap sau fa o afirmatie pozitiva. Vei vedea ca va repeta apoi cuvantul mai tot timpul.

Citeste si:
Complexitate umana, expozitia de pictura a artistului plastic...
Complexitate umana, expozitia...

10. Reusesti cu greu sa faci pe cineva sa se deschida in fata ta? Adreseaza-i o intrebare si odata ce a terminat de vorbit, uita-te drept in ochii sai pret de cateva secunde. Acest lucru o va incuraja subconstient sa vorbeasca in continuare.

11. Cand esti cu o anumita persoana si vrei sa ii inspiri incredere, imita-i in mod subtil actiunile si postura. Acest lucru ajuta la construirea increderii si, in plus, va face sa para ca te potrivesti cu persoana respectiva.

12. Daca vrei ca prietenul tau sa care ceva pentru tine, de exemplu cateva carti pe care le-ai cumparat de la librarie, pur si simplu continua sa vorbesti cu el in timp ce ii inmanezi sacosa cu carti. Majoritatea oamenilor vor lua sacosa in mod automat.

Surse:

http://www.viralnova.com

http://acidcow.com


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri