19 August 2016 publicat în Lifestyle 88 share-uri

Acest test psiho - emotional simplu inspirat de metoda lui Pip Willson iti poate dezvalui aspecte interesante despre tine: Care dintre cei 21 de omuleti crezi ca esti tu?

Pip Willson este un psiholog si un trainer cunoscut in toata lumea pentru metoda foarte simpla prin care reuseste sa ii ajute pe oameni sa isi gaseasca potentialul maxim si exchilibrul in viata. Pip Wilson a inventat si metoda Copacului Blob.

Acest test psiho - emotional simplu inspirat de metoda lui Pip Willson iti poate dezvalui aspecte interesante despre tine: Care dintre cei 21 de omuleti crezi ca esti tu?

Daca ai ales omuletul 2 sau 3, atunci esti o persoana ambitioasa si increzatoare. Tu stii ca vei reusi tot timpul si ca se vor ivi mereu situatii convenabile care sa te ajute in evolutia ta.

Omuletul numarul 1 este o persoana sigura de sine, multumita cu viata sa si optimista. Este o persoana inteligenta, capabia sa vada in perspectiva.

Omuletul numarul 21 este o persoana care incearca, dar care nu stie sa gaseasca cele mai bune solutii pentru viata sa. Este un omulet care trebuie sa invete sa ceara ajutorul celor din jur si sa renunte la natura lui suspicioasa.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Test de iubire: Unde îți vei întâlni sufletul pereche în funcție de zodia ta? Test de dragoste: Ce semn arată că sunteți suflete pereche? Test de personalitate: Ce nume ai fi avut dacă te-ai fi născut în altă epocă?

In cazul in care ai ales omuletul 9, 19 sau 4, aceasta te defineste ca o persoana nesociabila, suspicioasa si neincrezatoare. Omuletul cu numarul 19 poate sa aiba inclinatii narcisiste si este invidios pe succesul altora. Omuletul cu numarul 4 renunta prea repede, nu are incredere in potentialul lui extraordinar. Iar omuletul cu numarul 9 ar face orice sa demonstreze ca si el este minunat, insa este mai usor sa isi pastreze latura singuratica, fiindca in felul acesta isi justifica neincrederea in ceilalti.

Omuletii 7, 11, 12 caracterizeaza persoane comunicative care stiu sa ofere un sprijin prietenilor lor. Aceste persoane sunt caracterizate de o inteligenta emotionala ridicata, care le ajuta sa faca fata cu succes situatiilor de viata. Au spirit de echipa, vad partea plina a paharului si gasesc tot timpul solutii.

Omuletul cu numarul 5 este creativ, iubeste viata, se bucura de fiecare clipa, de iubire si stie sa fie recunoscator tuturor lucrurilor bune din jurul sau. Acest lucru il ajuta sa isi mentina o perspectiva pozitiva si astfel el are mereu usile deschise catre tot ceea ce e mai bun!

Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

Omuletul cu numarul 6 are nevoie sa se simta iubit, protejat si in siguranta. Este genul de persoana care se indragosteste mereu de cine nu trebuie, din cauza nevoii sale nesecate de afectiune si dragoste. Acest omulet trebuie sa invete sa caute mai cu atentie acei oameni care il pot ajuta in evolutia sa, iar nu pe aceia care nu ii inteleg vulnerabilitatea.

Omuletul cu numarul 13 este cuprins de deznadejde si pierderea sperantei. Trebuie sa faca tot posibilul sa se recalibreze la copacul vietii si cel mai usor poate sa isi recapete din nou increderea in el insusi, cautand suportul celor dragi!

Omuletii 16, 17 si 18 sunt optimisti, plini de viata, cu spirit de echipa, performeaza in orice domeniu si privesc provocarile cu detasare. Omuletului cu numarul 18 ii place sa se simta iubit si apreciat, iar cand simte acest lucru, iti devine cel mai bun prieten!

Omuletul cu numarul 14 este un sufletist, un filantrop, ar face orice sa ajute pe ceilalti. Este caracterizat de multa empatie si un "suflet mare". Acest omulet ar trebui insa sa invete sa aiba ai multa grija si de el insusi, nu doar de ceilalti!

Omuletii 10, 15 si 20 sunt invingatori. Iubesc gustul succesului, chiar daca fiecare are metode diferite de a-l atinge. Omuletul cu numarul 20 este ambitios, increzator si plin de viata, este un inovator si nu ii e teama sa isi asume riscuri. Detasarea si pasiunea lui ii aduc multe reusite si satisfactii.

Omuletul cu numarul 10 este ambitios, dar si foarte precaut. Este muncitor si determinat, de aceea reusete cam orice si-ar propune. Ideile lui ies mereu in evidenta si este apreciat in orice mediu. Iar omuletul cu numarul 15, este motivat mai degraba de frumusetea drumului spre succes decat de succesul in sine. El este curios sa afle lucruri noi, sa aiba experiente noi, sa cunoasca oameni si sa invete cate ceva de la fiecare in parte.

Omuletul cu numarul 8 este visator si romantic. Ii place sa aiba unele momente doar pentru el insusi. In felul acesta isi recapata energia si cheful de viata si socializare. Este bine ca cei dragi sa ii inteleaga nevoia de izolare si sa nu o interpreteze gresit, sa il inteleaga si sa ii lase spatiul de care are nevoie.

Articolul a fost inspirat de Testul Copacului Blob, inventat de Pip Wilson


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri